Нейтральне обладнання з нержавіючої сталі
Нейтральне обладнання для ресторану – порядок і чистота на кухні
Організація простору кухні – основа стабільної роботи підприємства громадського харчування. Власники ресторанів, невеликих кав'ярень, пекарень або фаст-фудів – кожен хоче бачити серце закладу, а саме кухню, акуратною й добре організованою. І якщо технологічне обладнання – це основа будь-якого процесу приготування, то меблі з нержавіючої сталі – це запорука чистоти і зручності для роботи.
Ви вже вибрали теплове та електромеханічне обладнання? Пора купити меблі з нержавійки.
- Ш1П 325*530Производим
- Ш2П 325*530Производим
- Ш2ГУ 600*800Производим
- СТ 1000*600 проф.430Производим
- СТ 1000*600 проф.304Производим
- СТ-1200х600
- СТ-1600х600
- СТ-1600х700
- К 500*500Производим
- М2Б-1115 К
- М2Б-1445 К
- М2Б-1770 К
- М1Б-2-1100К
- М1Б-3-1600 К
- М1Б-2-1100КР К
- М1Б-3-1600КР К
- ПХ-1135
- ПХ-1500
- ВХК-1200
- ВХК-1500
- МКП-1250 К
- ПСП-600 К
- ЕН-600
- ЕНКВ-90-700
Як замовити нейтральне обладнання для кухні?
Завдання підсобного обладнання – доповнення основних робочих ділянок кухні, правильне заповнення простору між тепловими поверхнями, печами, холодильними шафами і посудомийними машинами.
Вимір простору і виготовлення нейтрального обладнання потрібно довірити професіоналу, який:
- врахує, скрізь можливо пронести столи з нержавіючої сталі, стелажі і мийки на об'єкт,
- перевірить, чи не буде проблем з установкою з-за батарей, висоти стель і вікон, розмірів плінтусів,
- прогляне віддаленість від каналізаційних стояків і підведення води до миття.
Але якщо керівник вирішив провести виміри самостійно, то він повинен при замовленні обов'язково обговорити з конструктором всі ці нюанси.
Меблі з нержавіючої сталі Економ. і Проф. Варіант. Що вибрати?
Економ
Переваги:
- Низька вартість
Особливості:
- Якщо це стіл з бортом і без полиці, то каркас буде виготовлений із сталі з полімерним покриттям, а стільниця – з нержавійки.
Недоліки:
- Якщо в столі, мийної ванні або стелажі ви припускаєте полиці, то фарба від постійного руху посуду і продуктів може стиратися, що не дуже гігієнічно і погіршує зовнішній вигляд.
Проф варіант:
Переваги:
- Відмінний зовнішній вигляд
- Відповідність всім санітарним нормам
- Зручність в роботі і збиранні
Недоліки:
- Дорожче на 10-30%, ніж Економ. (Але ціна сплаву нержавійки залежить від частки нікелю в ній).
Яку нержавійку вибрати?
Пропонуємо два найпопулярніших варіанти:
- AISI 304 – цей сплав стійких до високих температур і корозії (може витримувати до 600 °С). Вміст Нікелю від 9 до 11%.
- AISI 430 – також стійка до корозії, високих температур і дії хімічних речовин. Не містить Нікелю.
Замовляйте меблі з нержавіючої сталів Академії Кухні. Отримуйте професійну допомогу у вимірі, виготовленні і установці нейтрального обладнання.