Зонти витяжні
Витяжний зонт для комфортної роботи на кухні
У кухнях ресторанів, їдалень, кафе для поліпшення мікрокліматичних умов використовують витяжні зонти з нержавіючої сталі. Ці пристрої кріпляться до стелі над печами або в стіні і відмінно видаляють із приміщення надмірне тепло, шкідливі гази, гар, вологу та жирові випаровування.
Для чого потрібні витяжні зонти з жироуловителем?
На будь-якій професійній кухні повинна бути грамотно розміщена вентиляційна система, згідно вимог санітарних норм та охорони праці. Довге перебування в задушливому приміщенні з великою кількістю шкідливих речовин негативно позначається на здоров'ї персоналу. Просто відкрити вікно недостатньо, якщо приміщення, відведене під кухню, значних розмірів, а тепловипромінюючих приладів у ньому багато.
- ЗВО 600*600Производим
- ЗВП 600*600Производим
- ЗВК 600*600Производим
Переваги наявності якісної витяжної системи:
- комфорт в роботі,
- ефективність при приготуванні продуктів,
- ніякого запаху в залі ресторану,
- чистота на кухні.
Витяжні зонти з жироуловителем практично виключають ризики пожеж, так як не дозволяють легкозаймистих речовин (масло, жир) осідати на витяжці. Вони легко ремонтуються, миються і не засмічують повітропровід, а купити витяжний зонт легко на сайті Академії Кухні.
Конструктивні і функціональні особливості витяжного зонта
Система будови і функціонування парасольок дуже проста. Вони можуть бути двох видів:
- витяжної-острівний (встановлюється в центрі цеху над тепловим островом),
- витяжної-пристінний (встановлюється біля стіни, над тепловим устаткуванням).
Щоб купити витяжний зонт, важливо правильно розрахувати необхідні розміри. Він повинен бути більше теплового обладнання, над яким розташований, рівно на 10 см з кожної сторони.
Ціна витяжного зонта варіюється в залежності від його розміру та особливостей конструкції (куди кріпиться на стелю або стіну).
Приобретая вытяжные зонты из нержавеющей стали, вы гарантированно получите чистоту на вашей кухне и надолго забудете о неприятных запахах.