Холодильне та морозильне обладнання
Надійне холодильне та морозильне обладнання
Кожен продукт потребує особливих умов зберігання. Зміна температурного режиму в холодильнику спричинить за собою і збільшення або зменшення терміну придатності і реалізації. Так, при температурі від 0 до +2°с може зберігатися добу м'ясний фарш, для ковбасних виробів оптимальною температурою стане від 0 до +8°C, а молочні продукти слід зберігати в холодильнику з робочою температурою від 0 до +6°С.
- BL7-M-R290-EF
- BL14-M-R290-EF
- AFN-801
- AFN-1602
- HKN-GX1410BT
- AF07PKMBT
- AF14PKMBT
- HKN-GX650BT
- AF07PKMBT PERFEKT
- UFFS370SD-P
- AF14PKMBT PERFEKT
- UFSC370G-P
- ШХН-0.6
- ШХН-1.0
- GELOBOX INOX
- CRF400
- CRF400 3D
- UDD 370 DTK
- TRC700BT
- TRC1400BT
- GN-650BT
- GN-1410BT
- HKN-BCF5M
- HKN-BCF10M
Враховують ці особливості і фабрики, що виробляють холодильне обладнання для магазину і ресторану. Тому в каталогах можна знайти окремо холодильники для риби і м'яса, морозильні шафи і столи, а також шафи, поєднують холодильні та морозильні камери.
Холодильне обладнання у Харкові – є з чого вибрати
Академія Кухні зібрала у своєму каталозі представників кращих виробників Італії, Франції, Німеччини, Росії. У нас ви знайдете:
- Холодильні та морозильні шафи (а також комбіновані варіанти), різні за температурним режимам, кількістю камер, типом охолодження.
- Холодильні та морозильні столи, надають не тільки можливість, але і виконують функцію робочої поверхні. Досить популярні в піцеріях по всьому світу.
- Морозильні ларі, використовувані для зберігання морозива та напівфабрикатів. Експлуатація цього обладнання дозволяє зберігати морозиво до півроку при оптимальній для цього температурі від -18 до -30°C
- Вітрини кондитерські, виконують не тільки функцію зберігання, але і експонування десертів і тортів.
- Вітрини для суші, які зазвичай встановлюються на відкритих східних кухнях ресторанів. Їх завдання – зберегти ідеальну свіжість зовнішній вигляд морепродуктів і страв з них.