Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Холодильне та морозильне обладнання

Надійне холодильне та морозильне обладнання

Кожен продукт потребує особливих умов зберігання. Зміна температурного режиму в холодильнику спричинить за собою і збільшення або зменшення терміну придатності і реалізації. Так, при температурі від 0 до +2°с може зберігатися добу м'ясний фарш, для ковбасних виробів оптимальною температурою стане від 0 до +8°C, а молочні продукти слід зберігати в холодильнику з робочою температурою від 0 до +6°С.

 Враховують ці особливості і фабрики, що виробляють холодильне обладнання для магазину і ресторану. Тому в каталогах можна знайти окремо холодильники для риби і м'яса, морозильні шафи і столи, а також шафи, поєднують холодильні та морозильні камери.

Холодильне обладнання у Харкові – є з чого вибрати

Академія Кухні зібрала у своєму каталозі представників кращих виробників Італії, Франції, Німеччини, Росії. У нас ви знайдете:

  • Холодильні та морозильні шафи (а також комбіновані варіанти), різні за температурним режимам, кількістю камер, типом охолодження.
  • Холодильні та морозильні столи, надають не тільки можливість, але і виконують функцію робочої поверхні. Досить популярні в піцеріях по всьому світу.
  • Морозильні ларі, використовувані для зберігання морозива та напівфабрикатів. Експлуатація цього обладнання дозволяє зберігати морозиво до півроку при оптимальній для цього температурі від -18 до -30°C
  • Вітрини кондитерські, виконують не тільки функцію зберігання, але і експонування десертів і тортів.
  • Вітрини для суші, які  зазвичай встановлюються на відкритих східних кухнях ресторанів. Їх завдання – зберегти ідеальну свіжість  зовнішній вигляд  морепродуктів і страв з них. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner