Для заморозки продуктів харчування використовується морозильне обладнання в різному виконанні: вертикальні морозильні шафи, морозильні столи, бонети і ларі. Морозильний лар використовують для демонстрації продукції в торгових залах магазинів і супермаркетів, а також на кухнях кафе, ресторанів, їдалень. Він являє собою великий морозильний ящик, кришка якого щільно прилягає і не допускає витік холоду.
В залежності від матеріалу верхньої кришки відрізняють ларі:
Перш ніж купити морозильний лар певного обсягу і габаритів, необхідно врахувати всі нюанси, розміри приміщення для його встановлення, його специфіку.
Купівля скрині має безліч плюсів:
В Харькове купить морозильный ларь можно в Академии Кухни, где морозильная техника для различных торговых предприятий представлена в широком ассортименте по демократичным ценам: с шириной от 62 до 170 см, высотой от 85 до 107 см и глубиной от 60 до 76 см. В зависимости от моделей варьируется и мощность аппарата ― заморозка продукции может происходить за 24 часа в объемах от 7 до 40 кг.