Кошик
64 відгуків
Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.
+380507130658
+380507130658
+380974098136
менеджер Людмила
+380507348341
менеджер Елена
+380673938038
менеджер Иван
+380507130658
менеджер Людмила
+380938160625
менеджер Иван
Оборудование для ресторанов от "АКАДЕМИИ КУХНИ"

Придбання морозильного ларя в Харкові – особливості вибору

Для заморозки продуктів харчування використовується морозильне обладнання в різному виконанні: вертикальні морозильні шафи, морозильні столи, бонети і ларі. Морозильний лар використовують для демонстрації продукції в торгових залах магазинів і супермаркетів, а також на кухнях кафе, ресторанів, їдалень. Він являє собою великий морозильний ящик, кришка якого щільно прилягає і не допускає витік холоду.

Скрині та ящики морозильні

Сортування: у вигляді галереї у вигляді списку
товарів на сторінці:
1 2 3

Класифікація морозильних скриньок

В залежності від матеріалу верхньої кришки відрізняють ларі:

  • з глухою кришкою – практичні морозильні ящики, призначені для тривалого зберігання продуктів (температурний режим від -9 до -20), в основному використовують на виробничих цехах і складських приміщеннях;
  • з кришкою з гнутого скла – завдяки опуклої розсувний кришці легко дістатися до товару, підходить для магазинів самообслуговування;
  • з прямою скляною кришкою – універсальні морозилки, що мають в комплектації металеві кошики для заморожених продуктів. Можуть використовуватися в магазинах, підприємствах громадського харчування та вуличної торгівлі.

Перш ніж купити морозильний лар певного обсягу і габаритів, необхідно врахувати всі нюанси, розміри приміщення для його встановлення, його специфіку.

Особливості та переваги морозильного ларя  

Купівля скрині має безліч плюсів:

  • Відмінне виконання своєї основної функції (заморожування і тривале зберігання продуктів).
  • Достатній об'єм, можливість укладати продукцію один на одного.
  • Оснащення режимом швидкого заморожування (без втрати продуктом корисних властивостей).
  • Рівномірний розподіл холоду (завдяки горизонтального положення).
  • Невелика вартість у порівнянні з морозильними шафами.
  • Легкість у переміщенні (наявність коліс) і підключенні (без присутності спеціаліста).

В Харькове купить морозильный ларь можно в Академии Кухни, где морозильная техника для различных торговых предприятий представлена в широком ассортименте по демократичным ценам: с шириной от 62 до 170 см, высотой от 85 до 107 см и глубиной от 60 до 76 см. В зависимости от моделей варьируется и мощность аппарата ― заморозка продукции может происходить за 24 часа в объемах от 7 до 40 кг.