Скрині та ящики морозильні
Придбання морозильного ларя в Харкові – особливості вибору
Для заморозки продуктів харчування використовується морозильне обладнання в різному виконанні: вертикальні морозильні шафи, морозильні столи, бонети і ларі. Морозильний лар використовують для демонстрації продукції в торгових залах магазинів і супермаркетів, а також на кухнях кафе, ресторанів, їдалень. Він являє собою великий морозильний ящик, кришка якого щільно прилягає і не допускає витік холоду.
- M400ZТоп продаж
- M200ZТоп продаж
- M300ZТоп продаж
- M500ZТоп продаж
- M600ZТоп продаж
- M100V
- M200V
- M500S
- M400S
- M300S
- M200S
- FR505-I
- FR605-I
- SE30 45-P
- FR405-I
- SE40 45-P
- Іракліс 26
- Іракліс 36
- Іракліс 46
- Іракліс 56
- Ektor 16 SGL
- Ektor 26 SGL
- Ektor 36 SGL
- Ektor 46 SGL
Класифікація морозильних скриньок
В залежності від матеріалу верхньої кришки відрізняють ларі:
- з глухою кришкою – практичні морозильні ящики, призначені для тривалого зберігання продуктів (температурний режим від -9 до -20), в основному використовують на виробничих цехах і складських приміщеннях;
- з кришкою з гнутого скла – завдяки опуклої розсувний кришці легко дістатися до товару, підходить для магазинів самообслуговування;
- з прямою скляною кришкою – універсальні морозилки, що мають в комплектації металеві кошики для заморожених продуктів. Можуть використовуватися в магазинах, підприємствах громадського харчування та вуличної торгівлі.
Перш ніж купити морозильний лар певного обсягу і габаритів, необхідно врахувати всі нюанси, розміри приміщення для його встановлення, його специфіку.
Особливості та переваги морозильного ларя
Купівля скрині має безліч плюсів:
- Відмінне виконання своєї основної функції (заморожування і тривале зберігання продуктів).
- Достатній об'єм, можливість укладати продукцію один на одного.
- Оснащення режимом швидкого заморожування (без втрати продуктом корисних властивостей).
- Рівномірний розподіл холоду (завдяки горизонтального положення).
- Невелика вартість у порівнянні з морозильними шафами.
- Легкість у переміщенні (наявність коліс) і підключенні (без присутності спеціаліста).
В Харькове купить морозильный ларь можно в Академии Кухни, где морозильная техника для различных торговых предприятий представлена в широком ассортименте по демократичным ценам: с шириной от 62 до 170 см, высотой от 85 до 107 см и глубиной от 60 до 76 см. В зависимости от моделей варьируется и мощность аппарата ― заморозка продукции может происходить за 24 часа в объемах от 7 до 40 кг.