Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Статті компанії АКАДЕМІЯ КУХНІ

Основний розділ

  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті
  • Ідеї пакування для ваших тортів
    Пакування кондитерських виробів є важливим етапом маркетингу і продажів. Яким би красивим, якісним і смачним не був торт, покупцеві важливо його донести цілим і неушкодженим додому. Якщо у вас невелика сімейна пекарня або масштабне кондитерське виробництво, цей варіант упаковки вам точно припаде до душі.
    Повна версія статті
  • Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухні
    Оригінальне рибне меню є однією з яскравих особливостей багатьох українських ресторанів і кафе. У ньому можна знайти рибу смажену, тушковану і печену, салати, перші страви, холодні закуски на будь-який смак, і звичайно ж, суші, роли, сашимі. Для полегшення підготовки основного інгредієнта будь-якому ресторану варто придбати електричну рибочистку.
    Повна версія статті

Бренди

  • Restoitalia
    Італійська фабрика Restoitalia розпочала свою діяльність у 1961 році. Компанія спеціалізується на виготовленні професійних пристроїв, які призначені для експлуатації у закладах громадського харчування та торгівлі.
    Повна версія статті
  • Sirman
    Італійська фабрика Sirman працює з 1969 року. Автором компанії Sirman є Нерео Марзаро. Торгова марка займає лідируючі позиції на ринку професійного обладнання для кухонь громадського харчування та м'ясопереробних підприємств.
    Повна версія статті
  • Hurakan
    Відома у всьому світі китайська торгова марка створена у 2012 році. Компанія Hurakan спеціалізується на виробництві великого асортименту високоякісного кухонного обладнання. На всі вироби, що випускаються, бренд надає покупцям річний гарантійний термін.
    Повна версія статті
  • Кий-В
    Українська компанія Кій-В була створена у 1994 році. Бренд спеціалізується з виробництва професійної кухонної техніки для закладів громадського харчування. Компанія встигла завоювати довіру покупців, як у дрібному та ресторанному бізнесі, так і у великих мережевих брендів.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner