Основний розділ
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті
- Ідеї пакування для ваших тортівПакування кондитерських виробів є важливим етапом маркетингу і продажів. Яким би красивим, якісним і смачним не був торт, покупцеві важливо його донести цілим і неушкодженим додому. Якщо у вас невелика сімейна пекарня або масштабне кондитерське виробництво, цей варіант упаковки вам точно припаде до душі.Повна версія статті
- Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухніОригінальне рибне меню є однією з яскравих особливостей багатьох українських ресторанів і кафе. У ньому можна знайти рибу смажену, тушковану і печену, салати, перші страви, холодні закуски на будь-який смак, і звичайно ж, суші, роли, сашимі. Для полегшення підготовки основного інгредієнта будь-якому ресторану варто придбати електричну рибочистку.Повна версія статті
- Новинка! Обладнання для трендових UFO-бургерівФастфуд і вулична їжа – це часто про креатив та емоції. Саме тому UFO-бургери щойно з'явившись, підкорили публіку. Вони незвичайні, їх зручно їсти і звісно ж, їх хочеться фотографувати для соцмереж. Додайте в меню закладу цю страву, і від клієнтів не буде відбою. Готувати їх досить просто. Потрібні ті самі інгредієнти, що й для класичного гамбургера, і спеціальний електрогриль.Повна версія статті
- Must-have влітку – льодогенератори HurakanОсвіжаючі коктейлі, соковиті смузі, бадьора айс-кава ─ барне меню цього літа просто має включати ці напої. А щоб їх можна було швидко приготувати, окрім основних інгредієнтів під рукою завжди повинен бути лід. Академія Кухні представляє must-have цього літа ─ льодогенератори Hurakan. Вони недорогі, надійні та зручні у використанні.Повна версія статті
- Розстійна шафа HURAKAN HKN-XLT196M – новинка в Академії КухніАсортимент розстійних камер на нашому сайті нещодавно поповнився моделлю від китайського бренду HURAKAN. Вона належить до бюджетного сегменту. І це справжня знахідка для тих, хто тільки-но відкриває пекарню і шукає недороге обладнання.Повна версія статті
- Конвекційні печі Apach в Академії КухніІталійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.Повна версія статті
- НОВИНКА: індукційні фритюрниціІндукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.Повна версія статті