Обладнання сучасних технологій
Інновації та сучасні технології на кухні
Сучасний світ розвивається стрімкими темпами. Технології все глибше проникають в різні сфери життя, і кухня не є виключенням. Для тих, хто бажає йти в ногу з часом, і створювати кулінарні шедеври, «Академія Кухні» пропонує познайомитися з абсолютно новим обладнанням. Використовуючи такі кухонні гаджети, можна максимально розкрити потенціал будь-якого ресторану, кав'ярні, бари, досягти нових висот в професіях, пов'язаних з кулінарним мистецтвом.
- Thermomix TM6Топ продаж
- ХР (Y09)Топ
- GN1/1 S/s
- Softcooker S GN1/1
- HKN-SV12
- HKN-SV40
- Softcooker SR GN1/1
- 225448
- 225264
- 225479
- Pacojet II
- Pacojet I
- Pacojet Junior
- set Pacojet
- Vito 30Новинка
- 601-1703
- 601-1603
- ASV2Уточнюйте
- GN1/1 ASV2Уточнюйте
- FIMAR RH50
- SV THERMO TOPВакуум-варювальна машина Sous Vide Orved SV THERMO TOP106 704 ₴Немає в наявності+380 (50) 713-06-58
- +380 (50) 734-83-41
- Vito filter v30
Кухонний комбайн нового покоління – Pacojet
Пакоджет – це унікальний пристрій, який дозволяє готувати муси, соуси, холодні десерти, щербети. Апарат поєднує в собі функції:
- міксера;
- блендера;
- куттери;
- машини для виробництва морозива.
Іншими словами, це гомогенізатор призначений для використання на професійній кухні. Прилад працює з попередньо замороженими в морозильній камері продуктами. На великих обертах гострі ножі пошарово розрізають інгредієнти, в результаті чого виходить однорідна маса з тонким смаком. При цьому приготовані заготовки можна помістити назад у морозильну камеру і використовувати в міру необхідності – смак буде свіжим, як і в день приготування.
Нове кухонне диво – термомікс
Термомікс – це «розумний» кухонний комбайн, який може замінити 10 кухонних девайсів. Програми, які він може виконувати, записані на мікрочіпі, а управління здійснюється через сенсорний дисплей.
Термомікс може:
- зважувати;
- змішувати;
- подрібнювати;
- нарізати;
- гомогенізувати;
- емульгувати;
- нагрівати.
Після виконаної програми пристрій може вимити себе і підготуватися до виконання наступних завдань. Термомікс повністю змінює ставлення до приготування страв. Шеф-кухарі цінують такі девайси за їх багатофункціональність та якість – агрегати чудово витримують експлуатацію в жорстких умовах професійної кухні.
Су-вид – технологія приготування продуктів у вакуумі
Су-вид – это новый вид приготовления мяса, рыбы, овощей при пониженных температурах (не более 70 С). Предварительно продукты помещаются в вакуумную упаковку (пластиковый пакет, из которого откачивается воздух).
Блюда данным способом готовятся дольше, чем при традиционной термической обработке, но их вкус получается непревзойденным.
Технология су-вид позволяет добиваться необычного вкуса даже у привычных продуктов. К примеру, можно сварить яйцо так, чтобы у него был кремовый желток и кефирообразный белок. Используя су-вид, удается:
- зберегти соки продукту, попередивши його висихання;
- приготувати ніжне блюдо з будь-якого виду м'яса;
- зберегти текстуру і форму овочів.
Сифони – пристрій для справжнього чарівництва
Професійні кулінари використовують сифони для приготування газуватих речовин, збивання вершків, роботи з піною та іншими різноманітними текстурами.
З допомогою сифона легко реалізувати самі фантастичні кулінарні ідеї: зробити заморожену піну, газифікувати сфери, аерувати соуси і супи.
Зробіть свою кухню інноваційної разом з Академією кухні!