Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Обладнання сучасних технологій

Інновації та сучасні технології на кухні

Сучасний світ розвивається стрімкими темпами. Технології все глибше проникають в різні сфери життя, і кухня не є виключенням. Для тих, хто бажає йти в ногу з часом, і створювати кулінарні шедеври, «Академія Кухні» пропонує познайомитися з абсолютно новим обладнанням. Використовуючи такі кухонні гаджети, можна максимально розкрити потенціал будь-якого ресторану, кав'ярні, бари, досягти нових висот в професіях, пов'язаних з кулінарним мистецтвом.

Кухонний комбайн нового покоління – Pacojet

Пакоджет – це унікальний пристрій, який дозволяє готувати муси, соуси, холодні десерти, щербети. Апарат поєднує в собі функції:

  • міксера;
  • блендера;
  • куттери;
  • машини для виробництва морозива.

Іншими словами, це гомогенізатор призначений для використання на професійній кухні. Прилад працює з попередньо замороженими в морозильній камері продуктами. На великих обертах гострі ножі пошарово розрізають інгредієнти, в результаті чого виходить однорідна маса з тонким смаком. При цьому приготовані заготовки можна помістити назад у морозильну камеру і використовувати в міру необхідності – смак буде свіжим, як і в день приготування.

Нове кухонне диво – термомікс

Термомікс – це «розумний» кухонний комбайн, який може замінити 10 кухонних девайсів. Програми, які він може виконувати, записані на мікрочіпі, а управління здійснюється через сенсорний дисплей.

Термомікс може:

  • зважувати;
  • змішувати;
  • подрібнювати;
  • нарізати;
  • гомогенізувати;
  • емульгувати;
  • нагрівати.

Після виконаної програми пристрій може вимити себе і підготуватися до виконання наступних завдань. Термомікс повністю змінює ставлення до приготування страв. Шеф-кухарі цінують такі девайси за їх багатофункціональність та якість – агрегати чудово витримують експлуатацію в жорстких умовах професійної кухні.

Су-вид – технологія приготування продуктів у вакуумі

Су-вид – это новый вид приготовления мяса, рыбы, овощей при пониженных температурах (не более 70 С). Предварительно продукты помещаются в вакуумную упаковку (пластиковый пакет, из которого откачивается воздух).

Блюда данным способом готовятся дольше, чем при традиционной термической обработке, но их вкус получается непревзойденным.

Технология су-вид позволяет добиваться необычного вкуса даже у привычных продуктов. К примеру, можно сварить яйцо так, чтобы у него был кремовый желток и кефирообразный белок. Используя су-вид, удается:

  • зберегти соки продукту, попередивши його висихання;
  • приготувати ніжне блюдо з будь-якого виду м'яса;
  • зберегти текстуру і форму овочів.

Сифони – пристрій для справжнього чарівництва

Професійні кулінари використовують сифони для приготування газуватих речовин, збивання вершків, роботи з піною та іншими різноманітними текстурами.

З допомогою сифона легко реалізувати самі фантастичні кулінарні ідеї: зробити заморожену піну, газифікувати сфери, аерувати соуси і супи.

Зробіть свою кухню інноваційної разом з Академією кухні!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner