Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53
впередназад
Апарат Sirman Pacojet I, фото 3
Апарат Sirman Pacojet I, фото 4
Апарат Sirman Pacojet I, фото 5
Апарат Sirman Pacojet I, фото 6
Апарат Sirman Pacojet I, фото 7
Апарат Sirman Pacojet I, фото 8
Апарат Sirman Pacojet I, фото 9

Апарат Sirman Pacojet I

167 100 ₴

  • В наявності
  • Код: Pacojet I
Апарат Sirman Pacojet I
167 100 ₴
В наявностіАпарат Sirman Pacojet I
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Апарат Pacojet I

Pacojet розроблений і спроєктований у Швейцарії, професійний апарат для кухні громадського харчування. Внаслідок його використання виходить мікропюре свіжої та глибокої заморожування. Будь-які продукти та навіть м'ясо за лічені секунди перетворюються на оксамитову гладку текстуру, яка підходить практично для будь-якої страви. Pacojet зберігає всі поживні речовини, смак і колір продуктів, так що ви можете створити й смачні, і корисні страви з мінімальними зусиллями.

  • Габаритний розмір: 200х360х500 мм.
  • Вага: 14 кг.
  • Місткість контейнера: 1 л (d130xh135 мм).
  • Максимальне заповнення чаші: 8 л = 10 порцій.
  • Ідеальна температура паколювання для продуктів: -22oС.
  • Швидкість обертання: 2000 об/хв.
  • Тиск повітря: 1.2 бара.
  • Автоматична розгерметизація — під час роботи пристрою скидається тиск повітря, що захищає контейнер від переповнення.
  • Приготування 50 дієтичних страв усього за 2.5 години.
  • За допомогою Pacojet можна приготувати одну порцію впродовж 20 секунд або цілу склянку (10- 15 порцій) менш ніж за 4 хвилини.
  • Можна використовувати тільки частину порції, а решту зберігати в морозилці для подальшого використання.

Багатофункціональний:

  • Готує легкі, повітряні страви, які припадуть до смаку навіть найвимогливішим гурманам.
  • Створює страви тільки зі свіжих інгредієнтів.
  • Приготування надлегких мусів, ароматних супів, соусів, пасти, начинок, морозиво та сорбет без розморожування.

Компактний, портативний і гігієнічний:

  • Підходить для будь-якої кухні, не вимагає спеціального встановлення.
  • Швидко та легко очистити — 1 хвилина автоматичного циклу очищення.

фото Аппарат Sirman Pacojet I

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникPacojet
Країна виробникШвейцарія
Функціональне призначенняДля гомогенізації
Робочий тиск1.2 бар
Потужність1 кВт
Напруга220 В
Частота обертання мішалки2000 об/хв
Вага14 кг
Гарантійний термін12 міс
Габаритні розміри
Довжина200 мм
Ширина360 мм
Висота500 мм
Додаткові характеристики
МатеріалНержавіюча сталь
УправлінняАвтоматичне
Користувальницькі характеристики
Ємність контейнера, л1
Максимальне заповнення, л0.8
Максимальна температура, град-22
Інформація для замовлення
  • Ціна: 167 100 ₴
  • Спосіб упаковки: Картонне паковання

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner