Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53
впередназад
Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 2Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 3Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 4Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 5Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 6Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 7Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 8Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 9Апарат Sirman Pacojet Junior, фото 10

Апарат Sirman Pacojet Junior

261 567 ₴

  • В наявності
  • Код: Pacojet Junior
Апарат Sirman Pacojet Junior
261 567 ₴
В наявностіАпарат Sirman Pacojet Junior
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Апарат Sirman Pacojet Junior

Апарат для гомогенізації Pacojet Junior є наймолодшою моделлю лінійки гомогенізаторів швейцарського бренда. Головна відмінність від Пакодже 2 в тому, що Junior виконує свою основну та найважливішу функцію — збивання  глибокозаморожених продуктів під тиском у легкі текстури та муси, тоді як другий додатково виконує функції стандартного кухонного комбайну, функціонал його ширший, але й вартість відповідно вища! У режимі очікування апарат Pacojet має функцію енергоощадження, що істотно економить енергію, а під час роботи не дасть склянці переповниться, використовуючи функцію моніторингу процесу оброблення. PacoJet  — це інноваційна технологія, яка дає змогу за лічені секунди перетворити заморожені свіжі продукти (без попереднього їх розморожування) на пюре, муси, паштети, супи, морозиво, сорбети та всілякі десерти. Особливість процесу полягає в тому, що продукти, з яких готується маса-пюре, зберігаються за температури до -20 °C.

Унікальність апарата PacoJet полягає в тому, що гомогенність багатьох продуктів досягається додаванням у них спеціальних хімічних натуральних (і не завжди) агентів, які надають сполучний ефект. Таким природним агентом є яєчний білок. У харчовій промисловості різноманітні хімічні агенти використовуються для приготування паштетів, варених сосисок і ковбас. PacoJet добивається такого ж ефекту завдяки подрібненню замороженого продукту в найдрібнішу фракцію без додаткових добавок.

  • Місткість контейнера: 1 л.
  • Максимальне заповнення: 0.8 л.
  • Ідеальна температура паколювання для продуктів: - 22°C
  • Швидкість обертання: 2000 об/хв.
  • Запобіжний тиск: 1.2 bar.
  • Дисплей: кольоровий цифровий.
  • Потужність: 1000 Вт.
  • Під'єднання: 220 В.
  • Габаритні розміри: 182х360х498 мм, вага 13 кг.
  • Розміри в пакованні: 300х460х600 мм, вага 16 кг.
  • До базової комплектації входить: один контейнер із неіржавкої сталі з кришкою; один запобіжний контейнер із кришкою; ніж; комплект для чищення.

фото гомогенизация Sirman Pacojetфото гомогенизация замороженных продуктов

фото Аппарат Sirman Pacojet juniorфото блюдо приготовленное Pacojet II

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSirman
Країна виробникІталія
Функціональне призначенняДля гомогенізації
Робочий тиск1.2 бар
Потужність1 кВт
Напруга220 В
Частота обертання мішалки2000 об/хв
Вага13 кг
Гарантійний термін12 міс
Габаритні розміри
Довжина182 мм
Ширина360 мм
Висота498 мм
Додаткові характеристики
МатеріалНержавіюча сталь
УправлінняАвтоматичне
Користувальницькі характеристики
Ємність контейнера, л1
Максимальне заповнення, л0.8
Максимальна температура, град-22
Інформація для замовлення
  • Ціна: 261 567 ₴
  • Спосіб упаковки: Картонне паковання

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner