Pacojet
Надійні Пакоджети від відомого виробника
Для ефективної гомогенізації глибоко замороджених продуктів варто скористатися професійним Пакоджетом. Сучасні пристрої часто застосовують у кафе, ресторанах, готелях, гастробарах, будинках відпочинку. Техніка здатна за короткий проміжок часу приготувати муси, паштети, пюре, а також подрібнити різноманітні продукти або змішати інгредієнти.
Бронюйте професійний Pacojet за прийнятною вартістю в каталозі інтернет-магазину «Академія кухні». Завдяки компактним розмірам прилад ідеально підійде для будь-якої кухні, не вимагаючи спеціальної установки.
Як вибрати апарат, який працює за технологією Pacojet?
Устаткування випускається на швейцарському підприємстві PacoJet AG, яке створено у 1992 році. При виготовленні контейнера та ножів пристрою застосовується нержавіюча сталь, стійка до корозії. Моделі Pacojet укомплектовані сенсорним екраном із інтуїтивно зрозумілими піктограмами. Приготовлені приладом маси зберігаються при температурі -20-22 градусів Цельсія.
Спеціалізовані апарати отримали автоматичний контроль переповнення вмісту контейнера. Максимальне наповнення чаші Pacojet становить 10 порцій. Техніка виконана з режимом точного дозування порцій та можливістю скидання тиску повітря безпосередньо при функціонуванні. Швидкість обертання двигуна дорівнює 6000 об/хв.
При виборі оптимального апарату пакоджеттингу необхідно враховувати такі характеристики:
- матеріал виробництва контейнера та ножів;
- об'єм склянки;
- потужність та напруга;
- температура пакотизації;
- швидкість обертання двигуна та ножів;
- розміри;
- вага;
- наявність автоматичної розгерметизації.
Магазин «Академія кухні» надає можливість клієнтам придбати Пакоджет за демократичною ціною. Доставка техніки здійснюється транспортними компаніями у будь-яку область України.
Купуйте Pacojet у каталозі магазину або надішліть повідомлення на електронну пошту.