Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53
впередназад
Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 2Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 3Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 4Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 5Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 6Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 7Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 8Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 9Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч), фото 10

Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч)

26 830 ₴

  • В наявності
  • Код: Softcooker S GN1/1
Су-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч)
26 830 ₴
В наявностіСу-від Sirman Softcooker XP S GN1/1 (водяна піч)
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Су-від - водяна піч Sirman Softcooker S GN1/1

Водяна піч Sirman Softcooker S GN1/1 являє собою камеру для приготування страв у водяному середовищі за низьких температур. Електронна панель керування водної печі Sirman дає змогу встановлювати та контролювати температуру до 0.2 °C, що в методі sous vide є найважливішим параметром приготування. Кришка панелі керування запобігає заливанню панелі водою. Робочий об'єм 22 л. Максимальна глибина гастроємкості 200 мм. Статичний нагрів (без циркуляційного насоса), захисний вимикач (термодатчик) для захисту від підвищеної напруги та перегрівання Методом sous vide ви можете готувати м'ясо, рибу, птицю, овочі, фрукти. Технологія дає змогу ефективно розм'якшити м'ясо та не висушити його. Готові продукти залишають у вакуумних пакетах на швидке охолодження, після чого їх можна зберігати до 3 тижнів. Розкривши паковання, м'ясні страви піддають обсмажуванню для надання ароматної та хрусткої скоринки.

  • Об'єм ємності: 22 л.
  • Матеріал корпусу: неіржавка сталь.
  • Діапазон температур: 24-99°С+/-0.1°С.
  • Потужність: 1.7 кВт.
  • Напруга: 220 В.
  • Спосіб використання: наливний.
  • Тип термопроцесора: камерний.
  • Особливості:без крана, у комплекті кришка.
  • Робочий простір: 530х325х200 мм.
  • Розміри: 565х360х300 мм, вага: 16 кг.
  • Розмір упаковки: 600х800х500 мм, вага: 20 кг.

фото технические характеристики Аппарат су-вид Sirman Softcooker S GN1/1

фото Аппарат су-вид Sirman Softcooker S GN1/1

Таблиця часу приготування різних продуктів для вигляду
Характеристики
Основні
ВиробникSirman
Тип приладуАпарат Су-вид
Об`єм22 л
Тип управлінняЕлектронне
Споживана потужність1700 Вт
Країна виробникІталія
Гарантійний термін12 міс
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Торгові магазини
Колір корпусуСірий
Номінальна напруга220 В
ПризначенняПрофесійне
Габаритні розміри
Висота300 мм
Ширина565 мм
Глибина360 мм
Вага16 кг
Користувальницькі характеристики
Максимальна робоча температура99
Мінімальна робоча температура24
Джерело живленняЕлектрика
Кришка з нержавіючої сталі1
Інформація для замовлення
  • Ціна: 26 830 ₴
  • Спосіб упаковки: Картонне паковання

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner