Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Морозильні шафи

Морозильна шафа – експерт у зберіганні продуктів

У закладах, де є професійна кухня, використання низькотемпературних морозильних шаф незамінне: демонстрація і зберігання напівфабрикатів продукції з м'яса і тіста. Власникам торгових площ та громадських закладів важливо раціонально підходити до вибору такого обладнання, адже для підвищення продуктивності необхідно вміти надовго і ефективно забезпечити збереження продуктів харчування.

Особливості вибору морозильних шаф

Перш ніж купити морозильну шафу визначитеся з метою його подальшого використання. Від цього залежатимуть такі характеристики:


  • клас енергоспоживання (наскільки економічна модель у споживанні енергії)
  • функціональний набір (швидка заморозка, акумулятор холоду, Ні Frost)
  • клас обладнання (визначає, в яких кліматичних умовах може працювати обладнання)

Виділяють 4 основні класи, які мають свої позначення:

  • N (нормальний) ― обладнання може працювати при температурі +16°С до +32°С,
  • SN (субнормальный) – підходить для діапазону +10°С до +32°С;
  • ST (субтропічний) справляється з роботою, коли навколо температура від +18 °С до +38°С;
  • (тропічний) призначений для роботи при температурі від +18°С до +43°C

Якщо передбачається часте відкриття дверей, придбайте модель з функцією No Frost. Маєте проблеми з напругою в мережі? Вибирайте морозильна камера з акумулятором холоду. Важливо пам'ятати, що будь-яке обладнання повинно експлуатуватися згідно з інструкцією, якщо ви хочете, щоб воно служило справно тривалий час.

Шафа морозильна – конструктивні і технічні особливості

При виборі шафи-морозилки важливо також врахувати пропускну спроможність закладу та наявність вільного місця на кухні або в торговому залі. Від цього будуть залежати умови експлуатації та локалізації обладнання, а також наступні характеристики:

  • матеріал оздоблення корпусу,
  • тип охолодження,
  • конструкція дверей,
  • енергоспоживання,
  • ефективність,
  • розміщення агрегату,
  • система охолодження,
  • технологія розморожування,
  • обсяги (від 50 до 1500 літрів),
  • підтримувана температура всередині камери (діапазон від -18 до -15 С або ж від -25 до -10),
  • сприйнятливість до навколишнього температурному середовищі.

Для тих, хто хоче максимально оптимізувати роботу кухні також рекомендуємо розглянути придбання морозильного столу, який дозволить заощадити простір і час за рахунок близькості розташування зберігання продуктів і робочої поверхні.

Морозильні шафи від Академії Кухні

Купити морозильну шафу в Інтернеті на сайті Академії Кухні – значить отримати якісне обладнання системи холодопостачання з гарантійним обслуговуванням. Завдяки широко представленого модельного ряду від вітчизняних та зарубіжних виробників на сайті, можливо придбати морозильне обладнання, яке зможе надовго зберегти смакові якості продукції без втрати корисних властивостей по самій вигідною для вас ціною.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner