Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Шафи шокового охолодження і заморожування

Купити апарат шокової заморозки – зберегти цінні якості продукції

Якщо ви працюєте в сфері громадського харчування, то постійно стикаєтеся з проблемою, як швидко заморозити продукт, щоб при цьому зберегти його структуру і не зменшити корисних властивостей. Відмінним варіантом є апарат шокової заморозки, який відмінно справляється з заморожуванням готових страв, продуктів, напівфабрикатів, до того ж збільшуючи термін зберігання без порушення гігієнічних норм.

Різновиди шаф шокового охолодження

залежно від того, яку функцію виконують камери шокового охолодження, можна виділити такі види:

  • Охолоджуючі (Бласт-чіллери) – (здатні за 2 години знизити температуру готового страви від +80°С до +2°С);
  • Морозильні (Бласт-фризери) –  універсальні прилади, які можуть знизити температуру продукту до -20°С. Поєднують функції охолодження та заморозки.

Важливо пам'ятати, що чим швидше знижується температура, тим краще зберігається товарний вид продукту (колір, запах, смак).

Харкові купити шафа шокової заморозки зазвичай воліють для наступних цілей:

  • Заморожування невеликої кількості овочів і ягід;
  • Порційна заморозка продукції з тіста, риби і фаршу;
  • Заморозка фасованої продукції – пельмені, напівфабрикати і т. д.

Особливості шаф шокового охолодження  

Перевагами шафи шокового охолодження над іншим холодильним обладнанням є система примусової вентиляції, завдяки якій холодне повітря розподіляється рівномірно по камері. Він може швидко охолоджувати і заморожувати гарячі продукти (в 5-10 разів швидше), що в звичайних холодильних шафах зробити неможливо.

Переваги камер швидкого заморожування:

  • Збереження якості і ваги харчових продуктів.
  • Відповідність санітарно-гігієнічним стандартам.
  • Зниження кількості зіпсованої продукції.
  • Значне скорочення робочого простору.
  • Економія часу персоналу.
  • Великий термін зберігання продукції.
  • Злагоджена робота на підприємстві.

Особливості вибору камер шокової заморозки

Важливі фактори при виборі обладнання з технологією швидкої заморозки:

  • Розміри камери (на 3 гастроємності GN 1/1, 5 гастроемкостей GN 1/1, 7 гастроемкостей GN 1/1, 10 гастроемкостей GN 1/1)
  • Можливість установки і гастроємкості 532х325 і кондитерських дек 600х400;
  • Виробник (є більш дорогі виробники Angelo Po і більш бюджетні варіанти DGD і Unox);
  • Наявність термощупа (додаткова функція для вимірювання температури всередині продукту);
  • Функціональність (можливість регулювати температуру або управляти додатковими функціями).

Величезна різноманітність типів приладів шокової заморозки купити представиться можливість навіть самому вимогливому клієнтові. В Академії Кухні можна купити шафу шокового заморожування та охолодження для хлібобулочних виробів, кондитерської продукції, овочів, фруктів з різною кількістю гастроємкостей і різноманітних габаритів від італійських виробників DGD, Apach.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner