Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53
Шафа шокового заморожування Fagor ATM-051 ECO, фото 3
Шафа шокового заморожування Fagor ATM-051 ECO, фото 4

Шафа шокового заморожування Fagor ATM-051 ECO

85 840 ₴

  • В наявності
  • Код: ATM-051 ECO
Шафа шокового заморожування Fagor ATM-051 ECO
85 840 ₴
В наявностіШафа шокового заморожування Fagor ATM-051 ECO
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Шафа шокового заморожування Fagor ATM-051 ECO

Професійний апарат шокової заморожування дає змогу швидко заморозити продукти, не втрачаючи їх поживних властивостей і вітамінів, водночас вага не втрачається, продукти не висихають і не окиснюються. Різке зниження температури дає змогу зберегти свіжість і аромат щойно приготованої страви до 6 днів. Fagor  ATM-051 ECO призначений для 5 стандартних гастроємкостей GN 1/1 або пекарських аркушів 600х400 мм. Заморожування продуктів відбувається за мінімальний проміжок часу в потоці холодного повітря. Охолодження 18 кг від +90 °C до +3 °C займає менш ніж 90 хв. Шокове заморожування продуктів вагою 10 кг від + 90 °C до  -18 °C відбувається менш ніж за 240 хв. Апарат має нижнє розташування агрегата.

  • Кількість рівнів: 5.
  • Місткість: 5 дека GN1/1 або 600х400 мм.
  • Корпус і внутрішня поверхня: неіржавка сталь.
  • Відстань між деками: 70 мм.
  • Хладагент: R404A.
  • Потужність: 1.1 кВт.
  • Напруга: 220 В.
  • Керування: електронне.
  • Режим охолодження: з +90 до +3 °C — до 18 кг продукту за 90 хв.
  • Режим заморожування: з +90 до -18 °C - до 10 кг продукту за 240 хв.
  • Розмір: 790х700х850 мм, вага 92 кг.

Як у охолодженні, так і в процесі заморожування можуть відбуватися два цикли зниження температури: 

  • Плавний цикл охолодження (90 хвилин) підходить для м'яких, легких і дрібних продуктів або продуктів малого розміру або об'єму.  
  • Плавний цикл заморожування ( 240 хвилин) їжа заморожується рівномірно, тому він підходить для їжі, яка не має піддаватися різким перепадам температури або яка приготовлена з різнорідних інгредієнтів.  
  • Інтенсивний цикл  охолодження (90 хвилин) підходить для дуже щільних або великих продуктів, а також для приготування їжі в пакованні.
  • Інтенсивний цикл заморожування (240 хвилин) ідеально підходить для заморожування напівфабрикатів. Крім того, він підходить для сирих продуктів. Він дає змогу зберігати запаси заморожених продуктів упродовж тривалого часу, щоб використовувати їх упродовж року.

Керування циклами відбувається за часом або за температурою, зафіксованою зондом, розташованою серед харчових продуктів (якщо зонд не використовується, то керування автоматично здійснюється за часом). Наприкінці циклу апарат функціонує як холодильна шафа, підтримуючи температуру від +2 до +4 °C або як морозильна шафа, підтримуючи температуру нижче -18 °C.

Принцип шокового охолодження полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вибирається режим охолодження: м'яке (використовують "+" t і невеликі швидкості обертання вентиляторів) або швидке (різко охолоджують повітря до -18 °C) охолодження. Унаслідок роботи апарата температура всередині продукту має знизитися с +90°С до -3°С, потім вийти на температурний режим +3°С. Після досягнення температури +3 °C, апарат автоматично перемикається в режим консервації та працює як звичайний холодильник. Продукти після охолодження можна зберігати до 5 днів за t +3 °C, за потреби страва відновлюється в пароконвептоматі або регенераторі впродовж 5-10 хв.

Принцип шокової заморожування полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вмикається режим заморожування, унаслідок чого t в середині продукту знижується спочатку з +90°С до -35°С, потім досягає t  в -18°С для тривалого зберігання. Наприкінці циклу заморожування, апарат автоматично перемкнеться в режим консервації та працює, як звичайний холодильник. Продукти в такому вигляді можуть зберігатися до трьох місяців.

Тривалість заморожування та охолодження може залежати від чинників, як-от вологість і t на виході, розмір, щільність і форма продукту.

Переваги апарата шокової заморожування:

  • перешкоджає розвитку шкідливих мікроорганізмів;
  • збільшує термін охолоджуваних продуктів;
  • зберігає смакові якості та зовнішній вигляд продукту;
  • зберігає вітаміни та мікроелементи;
  • зменшує втрату ваги.

фото тех характеристик Fagor ATM-051 ECO

Фото Шкаф шоковой заморозки Fagor ATM-051 ECO

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникFagor
Країна виробникІспанія
Сфера использованияТоргові магазини, HoReCa, Fast-food
Вид обладнанняШафа шокової заморозки та/або охолодження
Тип охолодженняВентильований
Тип встановленняПідлоговий
Кількість секцій1
МатеріалНержавіюча сталь
Колір корпусуСірий
Тип управлінняЕлектронне
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність1100 Вт
Гарантійний термін12 міс
Розташування холодильного агрегатуВбудований
Габаритні розміри
Довжина790 мм
Ширина700 мм
Висота850 мм
Вага92 кг
Додаткові характеристики
Кількість дверей обладнання1 шт.
Матеріал дверейНержавіюча сталь
Спосіб відкриття дверейРозпашна
Користувальницькі характеристики
Продуктивність, кг+90...+3 - 18 кг, +90...-18 С - 10 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 85 840 ₴
  • Спосіб упаковки: Гофро-картон на європалеті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner