Шафа шокового заморожування Apach ASH10K LP
165 673 ₴
- В наявності
- Код: ASH10K LP
- +380 (97) 409-81-36менеджер Людмила
- +380 (50) 713-06-58менеджер Людмила
- +380 (66) 398-63-53бухгалтерія Дмитро
- +380 (98) 068-48-25менеджер Дмитро
Шафа шокового заморожування Apach ASH10K LP
Професійний апарат шокової заморожування дає змогу швидко заморозити продукти, не втрачаючи їх поживних властивостей і вітамінів, водночас вага не втрачається, продукти не висихають і не окиснюються. Різке зниження температури дає змогу зберегти свіжість і аромат щойно приготованої страви до 6 днів. APACH ASH10K призначений для 10 стандартних гастроємкостей GN 1/1 або пекарських аркушів 600х400 мм. Заморожування продуктів відбувається за мінімальний проміжок часу в потоці холодного повітря. Продуктивність від +90 °C до +3 °C — 35 кг, від +90 °C до -18°С - 20 кг. Нижнє розташування агрегату. Безпечний холодоагент R 404 A. Динамічне охолодження. Електронна панель керування. До комплекту входить термощуп, який допомагає визначати температуру охолоджуваної страви. Камера шафи шокового охолодження та заморожування виготовлена з неіржавкої сталі, ізоляція з поліуретану.
- Кількість рівнів: 10.
- Місткість: 10 дека GN1/1 або 600х400 мм.
- Корпус і внутрішня поверхня: неіржавка сталь.
- Відстань між деками: 70 мм.
- Холодоагент R404/R507.
- Потужність: 1.97 кВт.
- Напруга: 220 В.
- Керування: електронне.
- Продуктивність: в режимі охолодження від +90 до +3 °C — 35 кг за 90 хв, у режимі заморожування +90 до -18 °C — 20 кг за 240 хв.
- Термощуп: є.
- Розмір: 790х760х1610 мм, вага 128 кг.
- Розмір пакування: 810х790х1800 мм, вага 138 кг.
Принцип шокового охолодження полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вибирається режим охолодження: м'яке (використовують "+" t і невеликі швидкості обертання вентиляторів) або швидке (різко охолоджують повітря до -18 °C) охолодження. Унаслідок роботи апарата температура всередині продукту має знизитися с +90°С до -3°С, потім вийти на температурний режим +3°С. Після досягнення температури +3 °C, апарат автоматично перемикається в режим консервації та працює як звичайний холодильник. Продукти після охолодження можна зберігати до 5 днів за t +3 °C, за потреби страва відновлюється в пароконвептоматі або регенераторі впродовж 5-10 хв.
Принцип шокової заморожування полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вмикається режим заморожування, унаслідок чого t в середині продукту знижується спочатку з +90°С до -35°С, потім досягає t в -18°С для тривалого зберігання. Наприкінці циклу заморожування, апарат автоматично перемкнеться в режим консервації та працює, як звичайний холодильник. Продукти в такому вигляді можуть зберігатися до трьох місяців.
Тривалість заморожування та охолодження може залежати від чинників, як-от вологість і t на виході, розмір, щільність і форма продукту.
Переваги апарата шокової заморожування:
- перешкоджає розвитку шкідливих мікроорганізмів;
- збільшує термін охолоджуваних продуктів;
- зберігає смакові якості та зовнішній вигляд продукту;
- зберігає вітаміни та мікроелементи;
- зменшує втрату ваги.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Apach |
Країна виробник | Італія |
Сфера использования | Торгові магазини, HoReCa, Fast-food |
Вид обладнання | Шафа шокової заморозки та/або охолодження |
Тип охолодження | Вентильований |
Тип встановлення | Підлоговий |
Кількість секцій | 1 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Колір корпусу | Сірий |
Тип управління | Електронне |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 1970 Вт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Розташування холодильного агрегату | Вбудований |
Габаритні розміри | |
Довжина | 790 мм |
Ширина | 760 мм |
Висота | 1610 мм |
Додаткові характеристики | |
Кількість дверей обладнання | 1 шт. |
Матеріал дверей | Нержавіюча сталь |
Спосіб відкриття дверей | Розпашна |
Користувальницькі характеристики | |
Продуктивність, кг | +90...+3 C -35 кг, +90...-18 С - 20 кг |
- Ціна: 165 673 ₴
- Спосіб упаковки: Гофро-картон на європалеті