Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53
впередназад
Шафа шокового заморожування Apach ASH05K, фото 3
Шафа шокового заморожування Apach ASH05K, фото 4
Шафа шокового заморожування Apach ASH05K, фото 5
Шафа шокового заморожування Apach ASH05K, фото 6
Шафа шокового заморожування Apach ASH05K, фото 7
Шафа шокового заморожування Apach ASH05K, фото 8

Шафа шокового заморожування Apach ASH05K

104 333 ₴

  • В наявності
  • Код: ASH05K
Шафа шокового заморожування Apach ASH05K
104 333 ₴
В наявностіШафа шокового заморожування Apach ASH05K
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Шафа шокового заморожування Apach ASH05K

Професійний апарат шокової заморожування дає змогу швидко заморозити продукти, не втрачаючи їх поживних властивостей і вітамінів, водночас вага не втрачається, продукти не висихають і не окиснюються. Різке зниження температури дає змогу зберегти свіжість і аромат щойно приготованої страви до 6 днів. APACH ASH05K призначений для 5 стандартних гастроємкостей GN 1/1 або пекарських аркушів 600х400 мм. Заморожування продуктів відбувається за мінімальний проміжок часу в потоці холодного повітря. Охолодження 13 кг від +90 °C до +3 °C займає менш ніж 90 хв. Шокове заморожування продуктів вагою 9 кг від +90 °C до  -18 °C відбувається менш ніж за 240 хв. Нижнє розташування агрегату. Безпечний холодоагент R 404 A. Динамічне охолодження.  Електронна панель керування. До комплекту входить термощуп, який допомагає визначати температуру охолоджуваної страви. Камера шафи шокового охолодження та заморожування APACH ASH05K виготовлена з неіржавкої сталі, ізоляція з поліуретану, завтовшки 60 мм.

  • Кількість рівнів: 5.
  • Місткість: 5 дека GN1/1 або 600х400 мм.
  • Корпус і внутрішня поверхня: неіржавка сталь.
  • Відстань між деками: 70 мм.
  • Холодоагент R404/R507.
  • Потужність: 1.3 кВт.
  • Напруга: 220 В.
  • Керування: електронне.
  • Режим охолодження: з +90 до +3 °C — до 20 кг продукту за 1 робочий цикл.
  • Режим заморожування: з +90 до -18 °C - до 13 кг продукту за 1 робочий цикл.
  • Термощуп: є.
  • Час 1 робочого циклу охолодження: 90 хв.
  • Час 1 робочого циклу заморожування: 240 хв.
  • Розмір: 670х875х760 мм, вага 82 кг.
  • Розмір ракування: 720х1070х810 мм, вага 92 кг.

Принцип шокового охолодження полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вибирається режим охолодження: м'яке (використовують "+" t і невеликі швидкості обертання вентиляторів) або швидке (різко охолоджують повітря до -18 °C) охолодження. Унаслідок роботи апарата температура всередині продукту має знизитися с +90°С до -3°С, потім вийти на температурний режим +3°С. Після досягнення температури +3 °C, апарат автоматично перемикається в режим консервації та працює як звичайний холодильник. Продукти після охолодження можна зберігати до 5 днів за t +3 °C, за потреби страва відновлюється в пароконвептоматі або регенераторі впродовж 5-10 хв.

Принцип шокової заморожування полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вмикається режим заморожування, унаслідок чого t в середині продукту знижується спочатку з +90°С до -35°С, потім досягає t  в -18°С для тривалого зберігання. Наприкінці циклу заморожування, апарат автоматично перемкнеться в режим консервації та працює, як звичайний холодильник. Продукти в такому вигляді можуть зберігатися до трьох місяців.

Тривалість заморожування та охолодження може залежати від чинників, як-от вологість і t на виході, розмір, щільність і форма продукту.

Переваги апарата шокової заморожування:

  • перешкоджає розвитку шкідливих мікроорганізмів;
  • збільшує термін охолоджуваних продуктів;
  • зберігає смакові якості та зовнішній вигляд продукту;
  • зберігає вітаміни та мікроелементи;
  • зменшує втрату ваги.

Фото Шкаф шоковой заморожування Apach ASH05K

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникApach
Країна виробникІталія
Вид обладнанняШафа шокової заморозки та/або охолодження
Сфера использованияТоргові магазини, HoReCa, Fast-food
ПризначенняДля риби, Для м'яса, Для тіста, Для напівфабрикатів
Тип охолодженняВентильований
Тип встановленняПідлоговий
Розташування холодильного агрегатуВбудований
Кількість секцій1
МатеріалНержавіюча сталь
Колір корпусуСірий
Тип управлінняЕлектронне
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність1300 Вт
Гарантійний термін12 міс
Габаритні розміри
Довжина760 мм
Ширина670 мм
Висота875 мм
Вага92 кг
Додаткові характеристики
Кількість дверей обладнання1 шт.
Спосіб відкриття дверейРозпашна
Матеріал дверейНержавіюча сталь
Користувальницькі характеристики
Продуктивність, кг+90...+3°С– 13кг, +90...-18°С– 9кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 104 333 ₴
  • Спосіб упаковки: Гофрокартон

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner