Шафа шокового заморожування Tecnodom ATT05
94 508 ₴
- В наявності
- Код: ATT05
- +380 (97) 409-81-36менеджер Людмила
- +380 (50) 713-06-58менеджер Людмила
- +380 (66) 398-63-53бухгалтерія Дмитро
- +380 (98) 068-48-25менеджер Дмитро
Апарат шокового заморожування Tecnodom (DGD) ATT05
Професійний апарат шокової заморожування дає змогу швидко заморозити продукти, не втрачаючи їх поживних властивостей і вітамінів, водночас вага не втрачається, продукти не висихають і не окиснюються. Різке зниження температури дає змогу зберегти свіжість і аромат щойно приготованої страви до 6 днів. Tecnodom (DGD) ATT05, вміщує 5 дек GN 1/1 або 600х400 мм (против до комплекту не входять), розміри камери 610х410х280 мм, відстань між деками 70 мм, охолодження 14 кг з +70 до +3 град. за 90 хвилин, заморожування 11 кг з +70 до -18 градусів. за 240 хвилин, температура довкілля +43 град., холодоагент R404 або R507, внутрішня та зовнішня поверхня — неіржавка сталь, 220 В.
- Кількість рівнів: 5.
- Місткість: 5 дека GN1/1 або 600х400 мм.
- Корпус і внутрішня поверхня: неіржавка сталь.
- Відстань між деками: 70 мм.
- Холодоагент R404/R507.
- Товщина ізоляції: 40 мм.
- Потужність: 1.42 кВт.
- Напруга: 220 В.
- Тип відтайки: автоматична.
- Термощуп: є.
- Режим охолодження: з +70 °C до +3 °C — до 20 кг продукту за 90 хв.
- Режим заморожування: з +70 °C до -18 °C - до 13 кг продукту за 240 хв.
- Розмір камери: 610х410х410 мм.
- Розмір: 750х740х900 мм, вага 92 кг.
- Розмір в упаковці: 800х800х1050 мм, вага 98 кг.
Принцип шокового охолодження полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вибирається режим охолодження: м'яке (використовують "+" t і невеликі швидкості обертання вентиляторів) або швидке (різко охолоджують повітря до -18 °C) охолодження. Унаслідок роботи апарата температура всередині продукту має знизитися с +70°С до -3°С, потім вийти на температурний режим +3°С. Після досягнення температури +3 °C, апарат автоматично перемикається в режим консервації та працює як звичайний холодильник. Продукти після охолодження можна зберігати до 5 днів за t +3 °C, за потреби страва відновлюється в пароконвептоматі або регенераторі впродовж 5-10 хв.
Принцип шокової заморожування полягає в тому, що в камеру завантажується продукт і вмикається режим заморожування, унаслідок чого t всередині продукту знижується спочатку з +70°С до -35°С, потім досягає t в -18°С для тривалого зберігання. Наприкінці циклу заморожування, апарат автоматично перемкнеться в режим консервації та працює, як звичайний холодильник. Продукти в такому вигляді можуть зберігатися до трьох місяців.
Тривалість заморожування та охолодження може залежати від чинників, як-от вологість і t на виході, розмір, щільність і форма продукту.
Переваги апарата шокової заморожування:
- перешкоджає розвитку шкідливих мікроорганізмів;
- збільшує термін охолоджуваних продуктів;
- зберігає смакові якості та зовнішній вигляд продукту;
- зберігає вітаміни та мікроелементи;
- зменшує втрату ваги.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Tecnodom |
Країна виробник | Італія |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Вид обладнання | Шафа шокової заморозки та/або охолодження |
Тип охолодження | Вентильований |
Тип встановлення | Підлоговий |
Кількість секцій | 1 |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Колір корпусу | Сірий |
Тип управління | Електронне |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 1424 Вт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Розташування холодильного агрегату | Вбудований |
Габаритні розміри | |
Довжина | 750 мм |
Ширина | 740 мм |
Висота | 900 мм |
Вага | 92 кг |
Внутрішні розміри | |
Внутренняя длина | 610 мм |
Внутрішня ширина | 410 мм |
Додаткові характеристики | |
Кількість дверей обладнання | 1 шт. |
Матеріал дверей | Нержавіюча сталь |
Спосіб відкриття дверей | Розпашна |
Користувальницькі характеристики | |
Вага в упаковці, кг | 98 |
Розміри в упаковці Висота, мм | 1050 |
Розміри в упаковці Глибина, мм | 800 |
Розміри в упаковці (Ширина, мм | 800 |
- Ціна: 94 508 ₴