Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53
впередназад
Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290, фото 3
Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290, фото 4
Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290, фото 5
Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290, фото 6
Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290, фото 7
Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290, фото 8

Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290

104 532 ₴

  • В наявності
  • Код: VBL5-R290
Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290
104 532 ₴
В наявностіШафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
+380507130658
  • +380 (97) 409-81-36
    менеджер Людмила
  • +380 (50) 713-06-58
    менеджер Людмила
  • +380 (66) 398-63-53
    бухгалтерія Дмитро
  • +380 (98) 068-48-25
    менеджер Дмитро
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Апарат шокового заморожування Brillis VBL5R290

Професійний апарат шокового заморожування Brillis VBL5R290 забезпечує високу продуктивність, зберігаючи при цьому смак та структуру продуктів. Однією з переваг VBL5-R290 є його здатність інтенсивно заморожувати продукти за короткий час, що дозволяє зберегти їх початкові якості. Цей агрегат ідеально підходить для заморожування м'ясних продуктів, риби, напівфабрикатів, овочів, фруктів та ягід без шкоди для їхньої структури та корисних властивостей.

Конструкція шафи шокової заморозки нагадує невеликий холодильник із розстібними дверима з нержавіючої сталі. Усередині розташовані рівні з напрямними для гастроємностей, де проводиться розміщення продукції. Продуктивність апарату вражає: 20 кг продукції заморожуються за 90 хвилин за температури охолодження від +90 до +3°С, і 15 кг заморожуються за 270 хвилин за температури від +90 до -18°С. Ефективність досягається завдяки спеціальному режиму, у якому утворюються мікрокристали льоду, зберігаючи структуру продукту. Апарат оснащений п'ятьма рівнями, призначеними для гастроємностей розміром 530х325 мм (GN 1/1)/600х400 мм. Матеріал виготовлення – нержавіюча харчова сталь AISI 304. Є термощуп для контролю температури всередині.

BRILLIS VBL5-R290 – це надійне обладнання, спроектоване для збереження первинного виду продукції, збереження її якостей та забезпечення високої продуктивності при заморожуванні.

  • Кількість рівнів: 5.
  • Місткість: 5 дека GN1/1 або 600х400 мм.
  • Корпус і внутрішня поверхня: неіржавка сталь.
  • Холодоагент: R290.
  • Потужність: 1.2 кВт.
  • Напруга: 220 В.
  • Термощуп: є.
  • Температурний режим: -30...-40°С.
  • Режим охолодження: з +90 до +3 °С - до 20 кг продукту за 90 хв.
  • Режим заморожування: з +90 до -18 °С - до 15 кг продукту за 270 хв.
  • Розмір: 800х750х850 мм, вага 103 кг.
  • Розмір в упаковці: 860х840х1150 мм, вага 113 кг.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик.

фото Шафа шокового заморожування Brillis VBL5-R290

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникBrillis
Країна виробникТуреччина
Вид обладнанняШафа шокової заморозки та/або охолодження
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Торгові магазини
ПризначенняДля риби, Для м'яса, Для морозива, Для напівфабрикатів
Тип охолодженняВентильований
Тип встановленняПідлоговий
Розташування холодильного агрегатуВбудований
Кількість секцій1
МатеріалНержавіюча сталь
Колір корпусуСірий
Тип управлінняЕлектронне
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність1200 Вт
Гарантійний термін24 міс
Габаритні розміри
Довжина800 мм
Ширина750 мм
Висота850 мм
Вага103 кг
Розмір паковання860х840х1150 мм
Вага паковання113 кг
Додаткові характеристики
Кількість дверей обладнання1 шт.
Спосіб відкриття дверейРозпашна
Матеріал дверейНержавіюча сталь
ОсобливостіДисплей, Наявність двері
Інформація для замовлення
  • Ціна: 104 532 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner