Жироуловлювачі
Жироулавливатель під мийку і для каналізації: функціональне призначення
Каналізація – невід'ємний елемент в роботі будь-якого закладу громадського харчування. Якщо вона засмічується кафе, ресторан або їдальня змушені зупиняти роботу кухні, і як наслідок несе збитки. Щоб не утворювалося «простоїв», важливо передбачити кожен момент і усунути будь-яку перешкоду на шляху у безперебійного функціонування закладу.
Безумовно, варто приділити увагу і придбання жироулавливателей, які призначені спеціально для каналізації. Можна встановити обладнання і під мийку, але це не основне завдання, яку вирішує виріб.
Жироуловлювачі потрібні ще й для того, щоб запобігати забруднення навколишнього середовища. Викид жиру строго заборонений. Тому, якщо власник підприємства громадського харчування не хоче порушувати закон і нести відповідальність, він подбати про правильну організацію роботи громадського харчування.
Жироулавливатель для каналізації і під мийку: особливості установки
Виріб під мийку – це первинна очистка від жирових забруднень. Завдяки жироулавливателям:
- захищаються труби від жиру, масла, гарі, залишків їжі;
- продовжується експлуатаційний термін каналізації;
- запобігають засмічення водостічної системи.
Оборудование позволяет сэкономить средства на услугах служб по откачке и чистке жировых отложений из коммуникаций.
Специалисты компании «Академия кухни» помогут определиться с нужным вариантом изделия. При производстве используется нержавеющая сталь марки AISI 430 0.8, которая устойчива к воздействию внешних факторов, влаги и жира.
За компетентной помощью обращайтесь к специалистам компании «Академия кухни».