Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Столи теплові та диспенсери для тарілок

Тепловий стіл та диспенсери для тарілок: у чому особливості обладнання?

Теплове обладнання має бути у кожному закладі громадського харчування. Воно потрібне не тільки для приготування страв, а й для того, щоб страви не втрачали «свою» температуру і, у результаті, смакові якості. Правильне подання – важливий момент будь-якого закладу громадського харчування. Вироби прості в обслуговуванні. Щоб їх експлуатувати не потрібно навчати персонал.

Як правильно вибрати тепловий стіл та диспенсер підігріву тарілок?

Перед покупкою потрібно врахувати:

  • Особливості закладу. Для невеликого підприємства достатньо придбати основний набір теплового обладнання, ресторанам доведеться доукомплектовувати. Наприклад, буде доречним купити кілька диспенсерів для тарілок.

  • Кількість клієнтів. Висока відвідуваність? Слід віддати перевагу великогабаритним столам.

  • Площа кухні. Для маленьких приміщень підійдуть теплові столи розміром 1100*600, трохи більше – 1800*600.

     

Ознайомитись із технічними характеристиками можна під описом товару, який ви знайдете в інтернет-каталозі компанії «Академія кухні». Оформляйте доставку не лише по м. Харків, а й до інших регіонів країни.

Для упаковки можуть використовувати стрейч-плівку та дерев'яну обрештку.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner