Столи теплові та диспенсери для тарілок
Тепловий стіл та диспенсери для тарілок: у чому особливості обладнання?
Теплове обладнання має бути у кожному закладі громадського харчування. Воно потрібне не тільки для приготування страв, а й для того, щоб страви не втрачали «свою» температуру і, у результаті, смакові якості. Правильне подання – важливий момент будь-якого закладу громадського харчування. Вироби прості в обслуговуванні. Щоб їх експлуатувати не потрібно навчати персонал.
- СТ 1000*600 проф.430Производим
- СТ 1000*600 проф.304Производим
- СТ-1200х600
- СТ-1600х600
- СТ-1600х700
Як правильно вибрати тепловий стіл та диспенсер підігріву тарілок?
Перед покупкою потрібно врахувати:
-
Особливості закладу. Для невеликого підприємства достатньо придбати основний набір теплового обладнання, ресторанам доведеться доукомплектовувати. Наприклад, буде доречним купити кілька диспенсерів для тарілок.
-
Кількість клієнтів. Висока відвідуваність? Слід віддати перевагу великогабаритним столам.
-
Площа кухні. Для маленьких приміщень підійдуть теплові столи розміром 1100*600, трохи більше – 1800*600.
Ознайомитись із технічними характеристиками можна під описом товару, який ви знайдете в інтернет-каталозі компанії «Академія кухні». Оформляйте доставку не лише по м. Харків, а й до інших регіонів країни.
Для упаковки можуть використовувати стрейч-плівку та дерев'яну обрештку.