Колода для розрубу м'яса
Колода для розрубу м'яса
Колода для розрубу м'яса зі стільницею з поліетилену є високоякісним та міцним обладнанням, розробленим з урахуванням вимог професійних кухарів та шеф-кухарів. Ця колода забезпечує надійний та ефективний майданчик для оброблення м'яса, забезпечуючи ідеальні умови для кулінарних майстрів. Особливістю цієї колоди є стільниця з поліетилену завтовшки 90 мм. Поліетилен - це матеріал з визначними характеристиками з гігієнічності, стійкості до впливу вологи та хімічних речовин. Товста стільниця забезпечує міцну та практичну поверхню для оброблення м'яса, запобігаючи пошкодженню інструментів та забезпечуючи легкість догляду. Колода ідеально підходить для професійних кухонь, ресторанів та інших громадських місць, де важливі надійність, зручність використання та гігієнічність.
- матеріал каркаса: труба квадратного перерізу 40х40 мм;
- обв'язка з 4 сторін з неіржавкої сталі, завтовшки 0.8 мм;
- стільниця з поліетилену, завтовшки 90 мм.
Розмір виробу вибирається під ціною.
Вартість може змінюватись із зміною курсу, прохання вартість уточнювани додатково.
Зв'язатися з менеджером компанії "Академія Кухні"
+380 (97) 409-81-36; +380 (50) 713-06-58
вони допоможуть підібрати розмір, підкажуть, на що потрібно звернути увагу під час замовлення.
Можливе виготовлення колоди для розрубу під розміри замовника та нестандартне виконання.
.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Квадратна |
Матеріал основи | Метал |
Кількість опор | 4 (шт.) |
Можливість регулювання висоти столу | Так |
Колір | Білий |
Довжина, ширина, висота (мм) | 500Х500Х850 |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Академія Кухні |
Матеріал стільниці | Поліетилен |
Виготовлення столів | за розмірами замовника |
- Ціна: 16 900 ₴
- Спосіб упаковки: Стрейч плівка або дерев'яна обрештування