Столи виробничі
Функціональний стіл з нержавійки – помічник на професійній кухні
У сучасному ресторанному бізнесі важливо велику увагу приділяти кухні, створити найкращі умови для роботи кухарів, а також підтримувати простір для приготування їжі в чистоті. Для кращого догляду і максимальної функціональності власники кафе і ресторанів воліють купувати виробничі столи з нержавіючої сталі.
- СТ 600*600 проф.430Производим
- СТ 600*600 проф.304Производим
- СТ1 600*600 проф.430Производим
- СТ1 600*600 проф.304Производим
- СТ2 600*600 проф.304Производим
- СТ2 600*600 проф.430Производим
- СТН 600*600 проф.430Производим
- СТН 600*600 проф.304Производим
- СТН1 600*600 проф.430Производим
- СТН1 600*600 проф.304Производим
- СТН2 600*600 проф.430Производим
- СТН2 600*600 проф.304Производим
- СТОДО 600*600 проф.430Производим
- СТОДО 600*600 проф.304Производим
- СТГ 600*600 проф.430Производим
- СТГ1 600*600 проф.430Производим
- СТГ2 600*600 проф.430Производим
- СРМНПроизводим
- СРМП 1500*700Производим
- СРРПроизводим
- СРРППроизводим
- СВР 2000х1200х850 проф304
- СТП 600*600 проф.430Производим
- СТП1 600*600 проф.430Производим
Для чого потрібен стіл з нержавіючої сталі?
Перш за все, зауважимо, що столи з нержавійки добре виглядають, вони гладкі, блискучі, при відповідному догляді додають кухні атмосферу чистоти. Перерахуємо їх функціональні переваги:
- Несприйнятливі до хімічних і температурних впливів,
- Легко миються і дезінфікуються,
- Витримують велику вагу,
- Стійкі та безпечні,
- Легко приводяться в охайний вигляд.
Зараз важко уявити кухню, в якій немає стола з нержавіючої сталі для закладів громадського харчування. Постійний вплив гарячої води, миючих засобів, наслідки роботи зі свіжими продуктами, регулярна оброблення сирого м'яса та риби, звичайно ж, не позначаються на подальших експлуатаційних якостях такого столу.
Вибираємо стіл з нержавіючої сталі для закладів громадського харчування
В харчовій промисловості дозволяють використовувати меблі, виготовлену з нержавіючої сталі інші матеріали недозволенні. Найчастіше воліють купувати столи з матовим покриттям, на яких не так явно будуть помітні різні пошкодження і недоліки.
При покупці виробничих столів з нержавіючої сталі економити вкрай небажано. Потім про свій вибір можна пошкодувати, побачивши після короткочасного використання корозію металу, харчові плями і вм'ятини.
Якісний стіл на вашій кухні від Академії Кухні – застава його довготривалого використання, гарантія чистоти і гордість кухаря. Тому підходите до вибору кухонних меблів з почуттям, з толком, з розстановкою.