Столи c дерев'яною стільницею з нержавіючої сталі
У чому плюс промислових столів з дерев'яною стільницею?
Вироби з тіста залишаються одними з найбільш затребуваних для будь-якого закладу громадського харчування, будь то кафе швидкого харчування чи ресторан високого класу. Навіть при наявності всілякого обладнання для замісу, розкочування, відстоювання, промислові столи з дерев'яною стільницею відіграють свою важливу роль.
По-перше, максимально тонко розкачати тісто можна тільки вручну, по-друге, працювати за таким помічником зручно навіть удвох. І ефект буде досягнутий тільки при професійному підході. В «Академії кухні» є саме таким – у безлічі закладів кондитери Харкова встигли в цьому переконатися.
- СТД 600*600 проф.430Производим
- СТД1 600*600 проф.430Производим
- СТД2 600*600 проф.430Производим
Чому саме дерев'яні стільниці в промислових столах?
Кондитерський цех – окремий маленький світ будь-якій професійній кухні. Тісто – дуже вибагливий продукт, що вимагає особливо підходу. Встановивши стіл з дерев'яною стільницею, необхідно просочити стільницю кількома літрами рафінованого рослинного масла і залишити на пару діб. В цьому випадку не буде необхідність постійно підтримувати в приміщенні необхідні для тіста умови:
- певну температуру.
- відсутність зайвої вологи.
- насиченість киснем.
Тому промислові столи з дерев'яною поверхнею – кращі асистенти кондитера. Адже дерево – матеріал, який забезпечує необхідні умови для роботи з тестом, особливо дріжджовим.
Стільниця виготовляється з клеєного бруса ясена/дуба. Вона міцна, гладка, зовсім не слизька. Вона здатна увібрати вологу саме настільки, наскільки потрібно. Її температура – оптимальна, що сприяє природному бродінню, утворенню клейковини. Всі разом забезпечує гарантує успіх виробів при повній відсутності неприємних сюрпризів.
«Академія кухні» використовують міцну деревину, якісну сталь, що дозволяє отримувати від роботи задоволення багато років поспіль.
Великий плюс – можливість виготовлення вироби за індивідуальним замовленням. Процес може зайняти трохи більше часу, але не більше 10 днів.