Урни для фуд-кортів
Урни для фудкортов. Для чого потрібні і як використовуються?
Заклади громадського харчування постійно стикаються з проблемою сміттєвих відходів – це витрати обслуговування і маленької і великої кількості відвідувачів. Тому спеціальне обладнання потрібно для підтримання чистоти, утилізації залишків їжі в зонах фудкорту.
Урни можуть використовуватися щодня. Конструкція виробу містка, має дві функціональні секції:
- Перша – потрібна, щоб приймати харчові відходи (відкидна кришка ізолює вміст, після того як воно було використане).
- Друга – служить для того, щоб співробітник зміг прибрати заповнений пакет і замінити його новим. Оснащена ручкою, але можна ще додатково оснастити і замком.
Як це працює на практиці? Відвідувачі самостійно викидають вміст підноса, в урну, залишаючи його на стільниці, а персоналу залишається тільки зібрати використання підноси і поміняти заповнений пакет.
- УФ 500х500 проф.430Производим
- УФГ 500х500Производим
- УФШ 300х200х700 проф.430Производим
- БМ 200х200х400Производим
- УМГП 600*600Производим
- УМНП 500*500 проф.430Производим
- УП 250х250 проф.430Производим
Урни для фудкортов: переваги використання
Вироби допомагають:
- прискорити процес роботи;
- скоротити кількість найманого персоналу;
- заощадити час на прибирання за гостями і збільшити потік відвідувачів.
Завдяки матеріалу, який використовується при виробництві (нержавіючої сталі марки AISI 430) виріб має антикорозійним властивістю.
переносна Урна – можна поставити в будь-якому куточку приміщення. Корпус повертається, модель може бути виготовлена як за стандартними габаритами з каталогу, так і по розмірам, заданим замовником.
Габаритні розміри? Індивідуальні обсяги? У «Академія кухні» можна виготовити будь-яку урну для фудкортов. Забрати товар можна особисто, якщо ви перебуваєте в р. Харків або скористатися послугами доставки, якщо живете в іншому регіоні.