Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Урни для фуд-кортів

Урни для фудкортов. Для чого потрібні і як використовуються?

Заклади громадського харчування постійно стикаються з проблемою сміттєвих відходів – це витрати обслуговування і маленької і великої кількості відвідувачів. Тому спеціальне обладнання потрібно для підтримання чистоти, утилізації залишків їжі в зонах фудкорту.

Урни можуть використовуватися щодня. Конструкція виробу містка, має дві функціональні секції:

  • Перша – потрібна, щоб приймати харчові відходи (відкидна кришка ізолює вміст, після того як воно було використане).
  • Друга – служить для того, щоб співробітник зміг прибрати заповнений пакет і замінити його новим. Оснащена ручкою, але можна ще додатково оснастити і замком.

Як це працює на практиці? Відвідувачі самостійно викидають вміст підноса, в урну, залишаючи його на стільниці, а персоналу залишається тільки зібрати використання підноси і поміняти заповнений пакет.

Урни для фудкортов: переваги використання

Вироби допомагають:

  • прискорити процес роботи;
  • скоротити кількість найманого персоналу;
  • заощадити час на прибирання за гостями і збільшити потік відвідувачів.

Завдяки матеріалу, який використовується при виробництві (нержавіючої сталі марки AISI 430) виріб має антикорозійним властивістю.

переносна Урна – можна поставити в будь-якому куточку приміщення. Корпус повертається, модель може бути виготовлена як за стандартними габаритами з каталогу, так і по розмірам, заданим замовником.

Габаритні розміри? Індивідуальні обсяги? У «Академія кухні» можна виготовити будь-яку урну для фудкортов. Забрати товар можна особисто, якщо ви перебуваєте в р. Харків або скористатися послугами доставки, якщо живете в іншому регіоні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner