Колода для розрубування м'яса
Колода для розрубування м'яса – корисна різновид кухонного обладнання
Великі підприємства, що переробляють велику кількість м'ясних продуктів, організовують м'ясний цех, де використовують обробні колоди. Це цілий пень з твердих порід (дуба, ясена), інші різновиди деревини застосовуються рідко. Колода для розрубування дозволить організувати якісну роботу цеху, не піддаючи небезпеки ні свої економічні інтереси, ні репутацію серед споживачів.
- К 500*500Производим
Современное оборудование для рубки: особенности
Чтобы предложить мясо на продажу, сначала его необходимо порубить, обработать. Бревна для разделки применяются издавна, и пришло время перейти на более современные материалы. Компания «Академия Кухни» предлагает клиентам следующую продукцию колоды для разрубки мяса с полиэтиленовой столешницей. С помощью шлифовки можно всегда привести ее в надлежащее состояние. Легко мыть и хранить.
Преимущества и особенности изделия:
- Міцний каркас виготовляється з нержавіючого профілю 40х40 мм
- Посилена з 4 сторін обв'язкою з нержавійки товщиною 0,8 мм
- Робоча поверхня – гладка.
- Товщина поліетиленової стільниці 90 мм.
- Поліетилен відмінно виглядає, має тривалий термін служби, не розмокає і не накопичує запахи.
Така колода дозволяє точно і професійно провести підготовку м'яса. Відмінними рисами є довговічність, відмінне поглинання ударів, максимально зручна конструкція.
Колода для рубки мяса — это лучшее приспособление, используемое в цехах, мясокомбинатах, предприятиях, функционирование которых напрямую связано с переработкой мясной продукции. Приобрести колоду в Харькове, Киеве и других городах Украины по демократичной стоимости изделия можно в интернет-магазине «Академии Кухни».