Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Колода для розрубування м'яса

Колода для розрубування м'яса – корисна різновид кухонного обладнання

Великі підприємства, що переробляють велику кількість м'ясних продуктів, організовують м'ясний цех, де використовують обробні колоди. Це цілий пень з твердих порід (дуба, ясена), інші різновиди деревини застосовуються рідко. Колода для розрубування дозволить організувати якісну роботу цеху, не піддаючи небезпеки ні свої економічні інтереси, ні репутацію серед споживачів.

Современное оборудование для рубки: особенности

Чтобы предложить мясо на продажу, сначала его необходимо порубить, обработать. Бревна для разделки применяются издавна, и пришло время перейти на более современные материалы. Компания «Академия Кухни» предлагает клиентам следующую продукцию колоды для разрубки мяса с полиэтиленовой столешницей. С помощью шлифовки можно всегда привести ее в надлежащее состояние. Легко мыть и хранить.

Преимущества и особенности изделия:

  • Міцний каркас виготовляється з нержавіючого профілю 40х40 мм
  • Посилена з 4 сторін обв'язкою з нержавійки товщиною 0,8 мм
  • Робоча поверхня – гладка.
  • Товщина поліетиленової стільниці 90 мм.
  • Поліетилен відмінно виглядає, має тривалий термін служби, не розмокає і не накопичує запахи.

Така колода дозволяє точно і професійно провести підготовку м'яса. Відмінними рисами є довговічність, відмінне поглинання ударів, максимально зручна конструкція.

Колода для рубки мяса — это лучшее приспособление, используемое в цехах, мясокомбинатах, предприятиях, функционирование которых напрямую связано с переработкой мясной продукции. Приобрести колоду в Харькове, Киеве и других городах Украины по демократичной стоимости изделия можно в интернет-магазине «Академии Кухни».

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner