Розстійна шафа HURAKAN HKN-XLT196M – новинка в Академії Кухні

Асортимент розстійних камер на нашому сайті нещодавно поповнився моделлю від китайського бренду HURAKAN. Вона належить до бюджетного сегменту. І це справжня знахідка для тих, хто тільки-но відкриває пекарню і шукає недороге обладнання.
HURAKAN HKN-XLT196M – огляд обладнання
Відкриття власної пекарні ─ захід відповідальний і витратний. Оскільки від обладнання залежить якість випічки і стабільність робочого процесу, рекомендуємо віддавати перевагу відомим брендам з позитивними відгуками.
Якщо ж італійське обладнання виходить за рамки бюджету, почати бізнес можна з купівлі недорогого китайського бренду HURAKAN.
Одна з його новинок ─ розстійна шафа HKN-XLT196M.
Характеристики моделі:
- Місткість: 16 рівнів під листи 600х400 і гастроємності GN 1/1.
- Корпус виконано з харчової нержавійки AISI 304.
- Працює від мережі 220 В.
- Забезпечує температуру в камері 30-85°C і вологість 80-95%.
- Температура в резервуарі становить 30-110°C.
HURAKAN HKN-XLT196M відмінно підходить для розстоювання дріжджового тіста, готує заготовки для подальшої випічки, забезпечуючи їм необхідний об'єм і пишність.
Якщо ви плануєте відкриття міні-пекарні, піцерії, ресторану, або іншого підприємства громадського харчування, також ознайомтеся з нашими статтями:
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті