Розстійна шафа HURAKAN HKN-XLT196M – новинка в Академії Кухні
Асортимент розстійних камер на нашому сайті нещодавно поповнився моделлю від китайського бренду HURAKAN. Вона належить до бюджетного сегменту. І це справжня знахідка для тих, хто тільки-но відкриває пекарню і шукає недороге обладнання.
HURAKAN HKN-XLT196M – огляд обладнання
Відкриття власної пекарні ─ захід відповідальний і витратний. Оскільки від обладнання залежить якість випічки і стабільність робочого процесу, рекомендуємо віддавати перевагу відомим брендам з позитивними відгуками.
Якщо ж італійське обладнання виходить за рамки бюджету, почати бізнес можна з купівлі недорогого китайського бренду HURAKAN.
Одна з його новинок ─ розстійна шафа HKN-XLT196M.
Характеристики моделі:
- Місткість: 16 рівнів під листи 600х400 і гастроємності GN 1/1.
- Корпус виконано з харчової нержавійки AISI 304.
- Працює від мережі 220 В.
- Забезпечує температуру в камері 30-85°C і вологість 80-95%.
- Температура в резервуарі становить 30-110°C.
HURAKAN HKN-XLT196M відмінно підходить для розстоювання дріжджового тіста, готує заготовки для подальшої випічки, забезпечуючи їм необхідний об'єм і пишність.
Якщо ви плануєте відкриття міні-пекарні, піцерії, ресторану, або іншого підприємства громадського харчування, також ознайомтеся з нашими статтями:
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті