Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Розстійна шафа HURAKAN HKN-XLT196M – новинка в Академії Кухні

Розстійна шафа HURAKAN HKN-XLT196M – новинка в Академії Кухні

Асортимент розстійних камер на нашому сайті нещодавно поповнився моделлю від китайського бренду HURAKAN. Вона належить до бюджетного сегменту. І це справжня знахідка для тих, хто тільки-но відкриває пекарню і шукає недороге обладнання.

HURAKAN HKN-XLT196M – огляд обладнання

Відкриття власної пекарні ─ захід відповідальний і витратний. Оскільки від обладнання залежить якість випічки і стабільність робочого процесу, рекомендуємо віддавати перевагу відомим брендам з позитивними відгуками.

Якщо ж італійське обладнання виходить за рамки бюджету, почати бізнес можна з купівлі недорогого китайського бренду HURAKAN.

Одна з його новинок ─ розстійна шафа HKN-XLT196M.

Характеристики моделі:

  • Місткість: 16 рівнів під листи 600х400 і гастроємності GN 1/1.
  • Корпус виконано з харчової нержавійки AISI 304.
  • Працює від мережі 220 В.
  • Забезпечує температуру в камері 30-85°C і вологість 80-95%.
  • Температура в резервуарі становить 30-110°C.

HURAKAN HKN-XLT196M відмінно підходить для розстоювання дріжджового тіста, готує заготовки для подальшої випічки, забезпечуючи їм необхідний об'єм і пишність.

  

Якщо ви плануєте відкриття міні-пекарні, піцерії, ресторану, або іншого підприємства громадського харчування, також ознайомтеся з нашими статтями:

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner