«За» і «Проти» б/у обладнання для кухні: як зробити вибір?

90% тих, хто шукає продаж кухонного і торгового б/у обладнання, хочуть бачити його в ідеальному стані.
Бувають чудеса? Можливо, але не в цьому випадку. Давайте докладніше розберемося, звідки береться техніка, колишня у вживанні. Купити хороше б/у обладнання можливо. Зауважте, не ідеальне, але гарне.
Де купують б/у товарознавство та торгівельне обладнання?
Варіант 1
Ситуація реальна, коли ресторан пропрацював не більше року і за тим іл інших причин закривається і розпродає оснащення. Сюди важливо додати фактор догляду та своєчасного техобслуговування. Якщо воно мало місце, то у вас є шанс зробити вигідну і відносно безпечну покупку.
У Києві і Харкові нечасто можна зіткнутися з ситуацією, коли печі, холодильними, слацсеры паспродают поштучно. Це швидше виняток з правила.
А правило таке:
За аналогією з автомобілями люди починають позбуватися від печей, тістомісів, плит і т. д. з причини постійних поломок і проблем в експлуатації. Логіка проста: від непотрібної речі простіше і вигідніше позбутися, ніж її лагодити. Розміщуючи на продаж такий товар, продавець намагається приховати дефекти.
Важливо! Навіть якщо покупка здається вам ідеальною, причини продажу обґрунтовано, пам'ятайте, що гарантія на бувше у використанні обладнання не дається.
Варіант 2
Як правило закрывающемуся ресторану вигідніше, швидше і простіше продати бізнес повністю, ніж окремі елементи, включаючи оснащення кухні.
Якщо заклад з'їжджає з орендованого місця, власникам вигідніше знайти одного покупця, ніж витрачати час на кілька дрібних угод.
Тому у покупців більше шансів знайти комплексне обладнання для кухні, аніж окремі її елементи.
Варіант 3
Продаж б/в обладнання для кухні з Європи.
Стабільно розвивається економіка європейських країн охоплює і сферу громадського харчування. Підтримка бізнесу в громадському харчуванні передбачає допомогу підприємцям на урядовому рівні. Проявляється вона у безвідсотковий кредит на нове обладнання, яке підприємець може придбати після 7 років роботи на попередньому.
Здаючи старі кухонні апарати, людина отримує певну суму, якої вистачає на перший внесок за кредит, купує нове обладнання для своєї кухні, заручається підтримкою банку, і безпроцентно виплачує вартість, що залишилася.
Результат – стабільна робота підприємства громадського харчування і фабрик по виробництву обладнання.
Використані пристосування списуються і виїжджають на зовнішні ринки, в тому числі і в Україну.
Але найбільша проблема не в тому, що пристроями вже користувалися. А тому що, чекаючи відправлення в нове «місце проживання», воно зберігатися на відкритих майданчиках, піддаючись впливу вітру, температури, дощу і т. д. Простояти в таких умовах воно може досить довго. Перекупники, які приїжджають забрати обладнання, особливо не цікавляться його справністю.
Вже в Україні пристрою потрапляють у руки майстрів, які докладають зусиль, щоб надати йому товарний і робочий вигляд. Але що заховано за оболонкою, покупець дізнається, лише почавши випікати, варити, подрібнювати, збивати і тд.
Як вибрати б/у обладнання для кафе і ресторану?
Не забудьте ретельно перевірити товар.
Єдиний варіант – довірити цю роботу компетентного інженера. Самостійно включивши машину, ви лише зможете побачити і почути її видиму сторону. Та й за ті кілька хвилин, які ви приділіть їй, вона не проявить себе в повній мірі.
Реальні ситуації, з якими стикаються покупці б/у обладнання в Києві та Харкові:
Є б\у обладнання для ресторанів в Академії Кухні?
Іноді до нас звертаються знайомі рестораторів з проханням допомогти продати те чи інше обладнання.
Ми приймаємо такі пропозиції, коли знаємо, як і скільки використовувалася техніка, коли і де була куплена, хто на ній працював. Тому у нас нечасто бувають знижені в ціні пропозиції. І навіть якщо такі є, ми рекомендуємо вкладати кошти в нове обладнання з гарантією.
Ми не завжди викладаємо на сайт уцінені позиції, тому якщо вас цікавить продаж б/в техніки, телефонуйте нашим менеджерам і уточнюйте наявність.
Приклад того, що можна отримати, купивши б/у планетарний міксер у неперевіреного продавця, на відео нижче.
Будьте уважні і любіть свій бізнес!
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті