Контейнери для тіста – корисна знахідка для піцерії і не тільки

Аксесуари відмінно підійдуть для піцерій, барів, закладів швидкого харчування, кафе, готелів, ресторанів, супермаркетів, нічних клубів.
Кожен бажаючий може придбати контейнери для тіста високої якості за доступною вартості в каталозі інтернет-магазину «Академія кухні». В аксесуарах кухар викладає тісто порційно для швидкого запуску в роботу.
Правила вибору контейнерів для тіста
Спеціалізована посуд випускається відомою нідерландською компанією Hendi і італійським виробником Gastroplast. Для виготовлення ящиків застосовується високоміцний харчової полікарбонат, який відмінно протистоїть вбирає запахів і смаків. Ємності виконані в прямокутній формі і білому забарвленні. Посуд виготовляється з внутрішніми розмірами 565х365х70 або 565х365х90 мм.
Використовуваний матеріал відрізняється хорошою стійкістю до харчових жирів, кислот, спирту, лугів. Лоток вважається абсолютно безпечним для здоров'я людини і хімічно нейтральним до різних продуктів харчування. Купуючи відповідні контейнери для тіста під піцу, потрібно звертати особливу увагу на наступні характеристики:
- габарити;
- корисний об'єм;
- матеріал виготовлення;
- форма;
- бренд-виробник.

Купити контейнери для тесту за лояльною вартості можна в каталозі компанії «Академія кухні». Кришка для контейнера в комплект не входить, її необхідно замовляти окремо. Транспортні компанії привезуть аксесуари у всі населені пункти України за короткий проміжок часу.
Для придбання спеціальної продукції звертайтесь до менеджерів інтернет-магазину, або надсилайте заповнену листа на електронну поштову адресу.
Як правильно укомплектувати місце продажу рибиНа свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.Повна версія статті
Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
