Листи, листи, касети
Купити деко – переваги замовлення онлайн
Лист для випічки незамінний для приготування страв у духовці. Він являє собою виріб прямокутної або квадратної форми з загнутими краями. Для кожної категорії (м'ясні, овочеві, випічка) передбачено окремі варіанти. Різняться вони і за видами матеріалів виготовлення, які по-різному прогріваються. Тому, щоб урізноманітнити меню, краще придбати декілька різних видів виробів.
-
3390478

-
Пр 600x400 1.5ммПроизводим

-
Пр 600x400 1ммПроизводим

-
Пр 530х325х7Производим

-
Пр 330х460х20Производим

-
Пр 600x800 1.5ммПроизводим

-
Pansystem перф. 600x800

-
Pansystem 600x400 5 волн

-
Pansystem перф. 600x400

-
Pansystem гл. 600x400Хит продаж

-
ЛБм 400х600 4вТоп продажів

-
ЛПа 400х600 1.2мм

-
КГ 400х600 (d=100 мм)

-
ЛХД 400х600

-
ЛСч 400х600Хит продаж

-
ЛС2б 400х600Топ продажів

-
КГ 400х600 (d=120 мм)

-
ЛБк 400х600 6в короткий

-
ЛБд 400х600 6в длинный

-
ЛПа 600х800 1.5мм

-
ЛБ 400х600 3в

-
КИЙ-В ПЕД-2, 4

-
КИЙ-В ПЕД-6, ЖШ

-
Ла 400x600

Листи для випічки онлайн– нюанси вибору
Перш ніж купити вироби, необхідно визначитися з розмірами духовки, з іншими параметрами, включаючи формат страв. За формою листи бувають:
- Стандартними – з рівним дном, зі стінками середньої висоти, підходять для будь-яких страв.
- Плоскими – невеликі бортики або їх немає.
- Глибокими – частіше використовуються для приготування других страв. Завдяки високої крайки вміст не випливає в процесі приготування.
Академія Кухні реалізує листи, що підходять під різні моделі конвекційних печей. Інтернет-магазин має недорогими і добротними виробами, пропонує купить листи та касети для випічки в асортименті:
- Багетні з алюмінію, перфоровані з отворами. Зручні для роботи в пекарні, ресторані.
- Гладкі. Легкі, міцні алюмінієві листи (Італія) відрізняються високою якістю, хорошою теплопровідністю, з ними приємно працювати. Вітчизняні вироби трохи тонше італійського варіанту, мають борти, розташовані під прямим кутом.
- Перфоровані. Дорожче гладких на 30%, відмінно підходять для випічки листкових виробів.
- Сталеві – на 4 і 5 хвиль, на 3 хвилі для батонів. Дешевше італійських на 60%. Володіють більш низькою теплопровідністю.
- Брендові італійські.
- Недорогі українські.
- Оцинковані китайські.
Для пекарні необхідно передбачити гладкі (70%), перфоровані (20%), багетні (10%) деко. На сайті Академії кухні ви купуєте товар відмінної якості перевірених брендів за приємною ціною.
