Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (50) 713 06 58

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Основний розділ

  • Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Італійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.
    Повна версія статті
  • НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    Індукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.
    Повна версія статті
  • НОВИНКА: Пароконвектомат Unox XEPA0523EXRN
    НОВИНКА: Пароконвектомат Unox XEPA0523EXRN
    HOST 2023, що проходив у Мілані з 17 по 21 жовтня, був багатий на новинки. Особливу увагу привернув новий пароконвектомат від Unox. Улюблена українськими кухарями італійська компанія представила модель XEPA0523EXRN у абсолютно новому дизайні з революційними програмами та можливостями штучного інтелекту.
    Повна версія статті
  • Open Fire – грилі та печі українського виробництва
    Open Fire – грилі та печі українського виробництва
    Українська компанія Open Fire виготовляє справжні шедеври професійного обладнання. Печі для піци, грилі, мангали та хоспери Open Fire встановлені вже у понад 300 закладах по всій Україні. Сьогодні, коли гості ресторану приходять за емоціями та атмосферою, кухня привертає увагу не менше, ніж зал, обслуговування та подача страв.
    Повна версія статті
  • Пароконвектомати Unox 2023 – повний огляд
    Пароконвектомати Unox 2023 – повний огляд
    Пароконвектомати Unox – одні з найпопулярніших і найвідоміших італійських печей в Україні. Вони впевнено виконують свої функції на кухнях ресторанів, невеликих кафе, фудкортах і в гастрономічних відділах супермаркетів. Виробник постійно вдосконалює моделі, що відрізняються кількістю рівнів, панелями управління, типом парозволоження, кількістю та можливостями програм.
    Повна версія статті
  • Конвекційні печі UNOX 2023 – повний огляд
    Конвекційні печі UNOX 2023 – повний огляд
    Асортимент конвекційних печей Unox налічує понад 20 моделей, що відрізняються габаритами, панеллю управління, типом подачі пари, наявністю розумних програм. Ми зібрали актуальні на 2023 рік моделі з фото та характеристиками. Тут ви можете дізнатися про відмінності та особливості конвекційних печей Унокс, а також вибрати модель, яка найбільше підходить для вашого підприємства.
    Повна версія статті
  • Радіусні спіл-стопи для оригінальних барів
    Радіусні спіл-стопи для оригінальних барів
    Поговоримо про радіусні барні станції. Їх не часто можна зустріти у закладах, але вони кардинально змінюють атмосферу. Круглі барні стійки займають доволі багато місця. Але це цілком виправдано враженням, що вони залишають. Адже саме за емоціями і приходять клієнти.
    Повна версія статті
  • Лотки для м'яса: вибираємо найкраще
    Лотки для м'яса: вибираємо найкраще
    Їжа, що подається в гарному посуді, виглядає смачніше і смачніше має біль апетитний вигляд. Те саме стосується і сирих продуктів харчування. Саме тому одне з пріоритетних завдань для власників кафе, барів, фуд-кортів готельних комплексів – комплектація кухні та зали функціональним та естетично привабливим інвентарем.
    Повна версія статті
  • Закупівля обладнання для шкіл та дитячих садків через ProZorro
    Закупівля обладнання для шкіл та дитячих садків через ProZorro
    1 січня 2022 року шкільні та дошкільні їдальні перейшли на нове меню. Кухарі мають вибір із 160 страв, нові рецепти та питання «як це приготувати на старому обладнанні?». Для успішного введення нового меню необхідно також оновити обладнання їдалень, замінити обладнання та меблі.
    Повна версія статті
  • Підприємство із виробництва напівфабрикатів. Яке обладнання потрібне?
    Підприємство із виробництва напівфабрикатів. Яке обладнання потрібне?
    Поки ритм життя продовжує прискорюватися, а часу на приготування їжі стає менше, на допомогу приходять напівфабрикати. Попит на них постійно зростає, і якщо ви вирішили запустити бізнес з виробництва напівфабрикатів, клієнти точно будуть. Залишилося лише подбати про якість продуктів та технологію їх приготування.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner