Пароконвектомати Unox 2023 – повний огляд

Огляд усіх пароконвектоматів UNOX, актуальних на 2023 рік
Пароконвектомати Unox – одні з найпопулярніших і найвідоміших італійських печей в Україні. Вони впевнено виконують свої функції на кухнях ресторанів, невеликих кафе, фудкортах і в гастрономічних відділах супермаркетів. Виробник постійно вдосконалює моделі, що відрізняються кількістю рівнів, панелями управління, типом парозволоження, кількістю та можливостями програм.
Унокси відкривають широкі можливості для приготування м'яса, риби, тушкованих та запечених страв. У цій таблиці ви знайдете всі актуальні на 2023 рік пароконвекційні печі Unox з детальними характеристиками, зможете побачити відмінності та зрозуміти, що потрібно вашому підприємству.
Маленькі печі

Піч XEVC0311E1RM електрична, 3 рівні GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, одноточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, цифрова сенсорна панель управління ONE, 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичні). 750х782х538 мм

Піч XV393 конвекційна з ручним парозволоженням, місткість 5 дек GN 1/1, відстань між деками 67 мм, температура +30...+260°С, механічна панель управління, підсвічування, мотор з реверсом, корпус – нержавіюча сталь. 750х772х772 мм

Піч XECC0523E1RM електрична, 5 рівнів GN 2/3, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, одноточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, цифрова сенсорна панель управління ONE, 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичні), напруга 400 В – 3 фази або 230 В – 1 фаза (зі зниженням потужності). 535х672х649 мм

Піч XEVC0511EZRM/9.3 електрична, 5 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, ручна система миття, світлодіодне підсвічування камери, електронна панель управління ZERO. 750х783х675 мм

Піч XEVC0511EZRMLP/7 електрична, 5 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, світлодіодне підсвічування камери, електронна панель управління ZERO. 750х783х675 мм

Піч XEVC0511E1RMLP/7 електрична, 5 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, одноточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, цифрова сенсорна панель управління ONE, 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичні), відкриття дверей справа наліво. 750х783х675 мм

Піч XEVC0511E1RM/9.3 електрична, 5 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, одноточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, цифрова сенсорна панель управління ONE, 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичні). 750х783х675 мм

Піч XEVC0511EPRM електрична, 5 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, багатоточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, сенсорна панель управління PLUS, 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичні), вбудований модуль Wi-Fi. 750х783х675 мм

Піч XV593 конвекційна з ручним парозволоженням, місткість 7 дек GN 1/1, відстань між деками 67 мм, температура +30...+260°С, механічна система управління, корпус – нержавіюча сталь. 860х882х930 мм
Середні печі

Піч XEVC0711EZRM електрична, 7 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, ручна система миття, світлодіодне підсвічування камери, електронна панель управління ZERO. 750х783х843 мм

Піч XEVC0711E1RM електрична, 7 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, одноточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, цифрова сенсорна панель управління ONE, 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичні). 750х782х843 мм

Піч XEVC0711EPRM електрична, 7 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, температурний режим +30...+260°С, багатоточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, сенсорна панель управління PLUS , 8 швидкостей вентилятора (4 з реверсом + 4 напівстатичні), вбудований модуль Wi-Fi. 750х782х843 мм.
Великі печі

Печь XEVC1011EZRM электрическая, 10 уровней GN 1/1, расстояние между уровнями 67 мм, температурный режим +30...+260°С, ручная система мойки, светодиодная подсветка камеры, электронная панель управления ZERO. 750х783х1010 мм

Печь XEVC1011E1RM электрическая, 10 уровней GN 1/1, расстояние между уровнями 67 мм, температурный режим +30...+260°С, одноточечный термощуп, автоматическая система мойки, светодиодная подсветка камеры, цифровая сенсорная панель управления ONE, 8 скоростей вентилятора (4 с реверсом + 4 полустатических). 750х783х1010 мм

Печь XEVC1011EPRM электрическая, 10 уровней GN 1/1, расстояние между уровнями 67 мм, температурный режим +30...+260°С, многоточечный термощуп, автоматическая система мойки, светодиодная подсветка камеры, сенсорная панель управления PLUS, 8 скоростей вентилятора (4 с реверсом + 4 полустатических), встроенный модуль Wi-Fi. 750х783х1010 мм

Печь XV893 конвекционная с ручным пароувлажнением, емкость 12 гастроемкостей GN 1/1, температура +30...+260°С, ручной впрыск пара, механическая система управления, расстояние между уровнями 67 мм, корпус – нержавеющая сталь. 860х900х1280 мм

Печь XEVL2011E1RS электрическая, 20 уровней GN 1/1, расстояние между уровнями 67 мм, температурный режим +30...+260°С, одноточечный термощуп, 4 программы для автоматической мойки камеры, сенсорная панель управления ONE, 4 скорости вентилятора, тележка в комплекте. 892х1018х1875 мм
Інші статті
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті