Кошик
78 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Open Fire – грилі та печі українського виробництва

Open Fire – грилі та печі українського виробництва

Українська компанія Open Fire виготовляє справжні шедеври професійного обладнання. Печі для піци, грилі, мангали та хоспери Open Fire встановлені вже у понад 300 закладах по всій Україні. Сьогодні, коли гості ресторану приходять за емоціями та атмосферою, кухня привертає увагу не менше, ніж зал, обслуговування та подача страв. Особливо, якщо там встановлені печі та грилі Open Fire. Адже, крім технологічності, виробник приділяє особливу увагу дизайну обладнання – вироби виглядають автентично, доповнюючи інтер'єр закладу.

Асортимент обладнання Open Fire

Класична італійська піцерія, американський барбекю-ресторан, українська реберня, заклад європейської кухні з витонченими стравами з хоспера – обладнання Open Fire може укомплектувати будь-яку професійну кухню. Пропонуємо вам огляд бренду.

Печі на дровах

Ніщо не зрівняється з випічкою, зробленою у справжній печі на дровах. Хлібні печі Open Fire мають класичну конструкцію з низькою прямокутною камерою, підставкою, затулом, димоходами та витяжкою. Компанія також пропонує традиційні печі, виготовлені за аналогією до тих, що були в будинках Київської Русі. Для ресторанів певної тематики можна замовити турецькі, грецькі, українські пічки.

Особливим попитом користуються піца-печі, виготовлені з італійського подового каменю та української шамотної цегли. Обладнання повністю відображає італійський стиль, забезпечує температуру в камері до 400-500°С і готує піцу за 2-3 хвилини.

В Академії Кухні можна купити піцу-печі Open Fire наступних конфігурацій:

Класична неаполітанська піч Open Fire K

Устаткування повністю передає середземноморський дизайн і готове надати вашому закладу атмосфери південного тепла. Діаметр внутрішньої камери становить від 90 до 150 см.

Піч Вулкано Open Fire V

Назва повністю відображає екстер'єр обладнання, яке виконане у вигляді вулкана. Ця модель – справжня прикраса відкритої кухні. Діаметр камери складає 100-150 см.

Стаціонарна модульна піч Open Fire M

Ця дров'яна піца-піч схожа на класичну кам'яну піч і працює за тим самим принципом. Її купольна форма забезпечує рівномірний розподіл тепла, а викладена камінням камера та сучасні технології нагріву гарантують швидке приготування ідеальної піци. Доступний діаметр камери 100-150 см.

Мобільна піч на дровах Open Fire PRP

Випекти справжню італійську піцу на дровах навіть під час виїзного заходу просто! Для цього знадобиться мобільна піца-піч. Її технологія роботи нічим не відрізняється від класичної, але модель має компактніші габарити і комплектується причепом на колесах. Доступний діаметр камери 110 та 120 см.

  

 

Грилі, мангали та робати

Наявність грилю або мангалу у закладі говорить про те, що на вас чекає неймовірно смачне соковите м'ясо або риба з димком. На грилі ідеально готуються й овочі, зберігаючи свою структуру, соковитість, при цьому набуваючи неймовірного аромату багаття. Грилі сьогодні популярні у закладах американської та європейської кухні. Їх також купують для виїзних заходів та заміських комплексів, які поєднують свіже повітря, відмінний сервіс та високу якість страв.

В Академії Кухні ви можете придбати наступне гриль-обладнання Open Fire:

Гриль BBQ-Smoker OpenFire BBQ

Функції гриля та коптильні ідеально реалізовані у конструкції цього смокера. Конструкція складається з закритої горизонтальної камери у формі бочки і короба з топкою. BBQ-Smoker функціонують як з прямою, так і зі зворотною тягою. Це гарантує стабільне та однорідне тепло всередині камер та забезпечує максимальний контроль над приготуванням.

Реберня з витяжкою OpenFire RB

Найсмачніші реберця на відкритому вогні можна приготувати на цьому обладнанні. Але на цьому його функції не закінчуються. М'ясні та рибні стейки, гриби, овочі, сосиски – все це виходить неймовірно запашним. Реберня має значні габарити. Діаметр робочої поверхні може становити від 1200 до 1800 см, що дозволяє одночасно готувати великі об’єми та закривати відразу декілька замовлень.

 

Гриль-робата на дровах OpenFire ROB

Професійний гриль для вашого ресторану виконаний з нержавіючої сталі та укомплектований вогнетривким каменем та решітками, що знімаються. Обладнання працює на дровах та вугіллі. Класична технологія приготування на грилі доповнена розумною системою управління. Таким чином кухар може контролювати температуру та час приготування страв. При цьому можливості робати не обмежуються лише приготуванням на грилі. Ви можете в ньому коптити, смажити і навіть випікати, забезпечивши тим самим кілька пунктів меню.

Хоспери

Хоспер-меню завоювали серця гурманів по всій Україні. Страви, приготоване в хоспері на деревному вугіллі, поєднують насичений смак, соковитість, апетитну скоринку та аромат багаття. Таке обладнання чудово доповнює відкриті тераси, надаючи гостям можливість спостерігати, як готуються їхні улюблені страви.

В Академії Кухні можна купити Хоспер OpenFire, вибравши з наступних моделей:

Час автономної роботи обладнання складає 9 годин. У комплект поставки входить іскрогасник з ковпаком, дві решітки для камери, одна решітка на надставку для підігріву, совок, кочерга та ящик для золи.

  

Яке б обладнання Open Fire ви не обрали для свого закладу, ви отримаєте оптимальне співвідношення технологічності, традиційного способу приготування та стильного дизайну. Дізнатися більше про печі, грилі та хоспери бренду, а також зробити замовлення ви можете у наших менеджерів за будь-яким із вказаних на сайті телефонів.

Бажаємо вам вдалого вибору та задоволених клієнтів!

Інші статті
  • Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухні
    Новинка! Електрична рибочистка KT-S в Академії кухні
    Оригінальне рибне меню є однією з яскравих особливостей багатьох українських ресторанів і кафе. У ньому можна знайти рибу смажену, тушковану і печену, салати, перші страви, холодні закуски на будь-який смак, і звичайно ж, суші, роли, сашимі. Для полегшення підготовки основного інгредієнта будь-якому ресторану варто придбати електричну рибочистку.
    Повна версія статті
  • Новинка! Обладнання для трендових UFO-бургерів
    Новинка! Обладнання для трендових UFO-бургерів
    Фастфуд і вулична їжа – це часто про креатив та емоції. Саме тому UFO-бургери щойно з'явившись, підкорили публіку. Вони незвичайні, їх зручно їсти і звісно ж, їх хочеться фотографувати для соцмереж. Додайте в меню закладу цю страву, і від клієнтів не буде відбою. Готувати їх досить просто. Потрібні ті самі інгредієнти, що й для класичного гамбургера, і спеціальний електрогриль.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner