Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Конвекційні печі Apach в Академії Кухні

Конвекційні печі Apach в Академії Кухні

Італійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.

Асортимент конвекційних печей Apach в Академії Кухні

В інтернет-магазині Академія Кухні ми можете купити компактні печі Apach на 4 рівні з електронним або механічним управлінням. Основний функціонал конвектоматів передбачає використання конвекції і вологої пари для ідеального випікання і готування страв. Обладнання також має можливість зберігати до 99 варіантів приготування рецептів.

Ознайомитися з характеристиками та особливостями печей ви можете просто зараз.

Якщо у вас залишилися питання щодо вибору, і ви хочете купити оптимальне обладнання для свого закладу, звертайтеся до наших менеджерів за телефонами, вказаними на сайті. Бажаємо вам вдалих покупок і успішного бізнесу!

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner