Сковороди промислові
Промислові сковороди – налагоджений виробничий процес
Зазвичай робота з плитою і сковородою – самий трудомісткий і енерговитратний процес, навіть якщо в ньому використовується найкраще обладнання та якісні продукти. «Академія кухні» пропонує увазі своїх покупців промислові сковороди, покликання яких – полегшити працю професійних кухарів і поліпшити продуктивність без збитку якості приготування.
Для великих кухонь ресторанів і кухонна така сковорода буде ідеальним рішенням.
- КИЙ-В СЕ-40.2Новинка
- КИЙ-В СЕ-70.2Новинка
- APME-47P
- APME-77P
- APSE-87
- EKPT7/40SL
- КИЙ-В СЕ-40.3Топ продаж
- КИЙ-В СЕ-70Сковорода 70л КИЙ-В СЕ-70 промислова58 240 ₴Немає в наявності+380 (97) 409-81-36менеджер Людмила
- +380 (50) 713-06-58менеджер Людмила
- +380 (66) 398-63-53бухгалтерія Дмитро
- +380 (98) 068-48-25менеджер Дмитро
- СЭМ-0.2Сковорода електрична — 0.2 проф18 186 ₴Немає в наявності+380 (97) 409-81-36менеджер Людмила
- +380 (50) 713-06-58менеджер Людмила
- +380 (66) 398-63-53бухгалтерія Дмитро
- +380 (98) 068-48-25менеджер Дмитро
- СЭМ-0.5Сковорода електрична — 0.5 проф29 800 ₴Немає в наявності+380 (97) 409-81-36менеджер Людмила
- +380 (50) 713-06-58менеджер Людмила
- +380 (66) 398-63-53бухгалтерія Дмитро
- +380 (98) 068-48-25менеджер Дмитро
Які вони, промислові сковороди?
На сторінці сайту можна ознайомитися з максимально продуманим асортиментом промислових сковорідок. Включаючи моделі власного виробництва Академії кухні.
Тут варто звернути увагу на продукцію українського виробника КИЙ-Ст. На сучасному ринку професійного кухонного обладнання складно знайти сковороди, більш відповідні співвідношенням «ціна-якість».
Зовні пристосування лише віддалено нагадує предмет кухонного начиння, швидше – невелика шафа-тумбу з робочою поверхнею, яка і є зоною для приготування їжі з різним ступенем нагрівання.
Тим, яка модель буде найбільш походящей для того чи іншого варіанту використання, краще поцікавитися у менеджера магазину. Серед основних відмінностей сковород виробництва КИЙ-В, на які варто орієнтуватися:
- габарити і вага;
- споживана потужність;
- енергоефективність;
- об'єм чаші;
- розмір ванни;
- діапазон регулювання температури.
Загальними рисами приготування цього бренду є: повноцінне гарантійне обслуговування, використання сучасних матеріалів і справді низька вартість, яка ніяким чином не позначається на якісних показниках.
Поряд з КИЙ-В в «Академії кухні» представлені зарекомендували себе протягом десятиліть промислові сковороди Apach і Kogast .
Залишається тільки отримати грамотну консультацію й підібрати оптимальний варіант, і шкодувати про придбання промислової сковороди точно не доведеться.
Як вибрати сковороду електричну
Сковорода електрична промислова – це дійсно зручне обладнання. Його використовують кухарі для таких процесів як:
- смаження,
- гасіння,
- пасеровку,
- приготування на пару.
Переваги промислової сковороди:
- Можливість готувати великі обсяги,
- Немає необхідності перемішування,
- Захист від розбризкування жиру за рахунок бортиків,
- Зручний механізм перекидання ємності,
- Наявність запобіжників від перегріву.
Вибрати купити сковороду електричну можна за необхідне для вашого підприємству параметрами:
- Обсяг (від 18 до 50 л),
- Потужність від 5кВт до 9кВт.
- Можливість регулювати температуру в межах 75-300°С або 100-300°C
Якщо у вас немає необхідності використовувати всі функції електричної сковороди, Академія Кухні рекомендує придбати більш дешеву обладнанні вузької спрямованості – жарочную поверхню, фритюрницю, макароноварку або рисоварку.
За детальними консультаціями звертайтеся до наших менеджерів!