Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Сковороди промислові

Промислові сковороди – налагоджений виробничий процес

Зазвичай робота з плитою і сковородою – самий трудомісткий і енерговитратний процес, навіть якщо в ньому використовується найкраще обладнання та якісні продукти. «Академія кухні» пропонує увазі своїх покупців промислові сковороди, покликання яких – полегшити працю професійних кухарів і поліпшити продуктивність без збитку якості приготування.

Для великих кухонь ресторанів і кухонна така сковорода буде ідеальним рішенням.

Які вони, промислові сковороди?

На сторінці сайту можна ознайомитися з максимально продуманим асортиментом промислових сковорідок. Включаючи моделі власного виробництва Академії кухні.

Тут варто звернути увагу на продукцію українського виробника КИЙ-Ст. На сучасному ринку професійного кухонного обладнання складно знайти сковороди, більш відповідні співвідношенням «ціна-якість».

Зовні пристосування лише віддалено нагадує предмет кухонного начиння, швидше – невелика шафа-тумбу з робочою поверхнею, яка і є зоною для приготування їжі з різним ступенем нагрівання.

Тим, яка модель буде найбільш походящей для того чи іншого варіанту використання, краще поцікавитися у менеджера магазину. Серед основних відмінностей сковород виробництва КИЙ-В, на які варто орієнтуватися:

  • габарити і вага;
  • споживана потужність;
  • енергоефективність;
  • об'єм чаші;
  • розмір ванни;
  • діапазон регулювання температури.

Загальними рисами приготування цього бренду є: повноцінне гарантійне обслуговування, використання сучасних матеріалів і справді низька вартість, яка ніяким чином не позначається на якісних показниках.

Поряд з КИЙ-В в «Академії кухні» представлені зарекомендували себе протягом десятиліть промислові сковороди Apach і Kogast .

Залишається тільки отримати грамотну консультацію й підібрати оптимальний варіант, і шкодувати про придбання промислової сковороди точно не доведеться.

Як вибрати сковороду електричну

Сковорода електрична промислова – це дійсно зручне обладнання. Його використовують кухарі для таких процесів як:

  • смаження,
  • гасіння,
  • пасеровку,
  • приготування на пару.

Переваги промислової сковороди:

  • Можливість готувати великі обсяги,
  • Немає необхідності перемішування,
  • Захист від розбризкування жиру за рахунок бортиків,
  • Зручний механізм перекидання ємності,
  • Наявність запобіжників від перегріву.

Вибрати купити сковороду електричну можна за необхідне для вашого підприємству параметрами:

  • Обсяг (від 18 до 50 л),
  • Потужність від 5кВт до 9кВт.
  • Можливість регулювати температуру в межах 75-300°С або 100-300°C

Якщо у вас немає необхідності використовувати всі функції електричної сковороди, Академія Кухні рекомендує придбати більш дешеву обладнанні вузької спрямованості – жарочную поверхню, фритюрницю, макароноварку або рисоварку.

За детальними консультаціями звертайтеся до наших менеджерів!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner