Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Макароноварки професійні

Макароноварки професійні – готуйте пасту правильно

Шедеври середземноморської кухні – вже давно не рідкість в українських ресторанах. Кожна страва має свою технологію приготування. І від її дотримання залежить смакове і естетичне задоволення, яке отримують відвідувачі, замовляючи те або інше блюдо. Макароноварки використовують для приготування пасти, равіолі, а також інших гарнірів. Тільки надійне обладнання від світових виробників ви знайдете в каталозі Академії Кухні.

Макароноварка для ресторану. На що звернути увагу перед покупкою?

Перші критерії вибору теплового обладнання – це його продуктивність і використовуваний джерело живлення. Для невеликого ресторану вам підійде настільна модель. Для великих закладів використовують підлогові моделі, які є частиною теплової лінійки. Обсяг робочих ванн може досягати 30л.

За типом живлення макароноварки бувають:

  • Електричні (для нагріву використовуються Тени)
  • Газові (нагрів здійснює пальник)

Академія Кухні пропонує обладнання, яке затребуване і встигло зарекомендувати себе на багатьох кухнях Європи і СНД. У нас ви можете купити макароноварки Apach (Італія), Kogast (Словенія), Bartscher  (Німеччина), Angelo Po (Італія). 

Переваги паста-кукеров

  • Якщо перед вами стоїть вибір, використовувати каструлю або маркароноварку, пропонуємо 4 головні достоїнства паста-кукеров:
  • Швидкість приготування. Скорочення часу очікування готових страв збільшить попит на них.
  • Використання декількох секцій і кошиків дозволяє готувати більше страв одночасно.
  • Управління дозволяє вибрати оптимальний режим, температуру приготування, а значить – приготувати ідеальну за якістю пасту.

Якщо вашому ресторану потрібна макароноварка, купити її можна в Академії Кухні. Професійні консультації, надійне устаткування і розумна ціна вам забезпечені!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner