Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Міксери планетарні

Кращий помічник на професійній кухні – кондитерський міксер

Планетарний міксер забезпечить швидке збивання і замішування завдяки ретельній роботі місильного органу, який рухається по аналогії з обертанням нашої планети. Такі агрегати незамінні в процесі приготування пюре, мусів, майонезів, кремів і замішування тіста.

Різновиди кондитерських міксерів

Існує кілька видів планетарних міксерів, недорого стоять і мають певну перевагу одного над іншим:

  • Побутові (прості в експлуатації та технічному обслуговуванні), підійдуть будь-якій господині.
  • Напівпрофесійні (моделі середньої продуктивності, підходять для середніх за розміром закладів).
  • Професійні (підійдуть великим підприємствам для виконання великих обсягів роботи).

Варто врахувати розміри організації, на якій передбачається використання міксера ― від цього буде залежати швидкість обертання віночка і об'єм чаші. На професійній кухні присутність такого апарату незаперечно – важливо лише правильно вибрати модель.

Професійні планетарні міксери бувають наступних видів:

  • З двигуном колекторного типу. Стандартний об'єм – 5-10л. Швидкість перемикається плавно під час роботи пристрою. Підходять для невеликих ресторанів і кафе. Використовуючи такий міксер, слід уникати перевантаження!
  • З механічною коробкою передач. Стандартний об'єм – 10-100л. Як правило, 3 швидкості. При перемиканні швидкості міксер слід зупинити.
  • З варіатором. Стандартний об'єм – 10-100л. При перемиканні швидкості зупиняти міксер не потрібно, так як це може призвести до швидкого зношування ременя передачі.

Комплектація планетарного міксера

Стандартний набір робочих органів кондитерського міксера складається з:

  1. Віночка (необхідний для збивання яєць, кремів, суфле, мусів і рідкого тіста);
  2. Гака (використовується для замішування дріжджового або крутого тіста);
  3. Лопатки (незамінна для замішування і збивання цукрової глазурі, кондитерських начинок, пюре).

Особливості вибору планетарного міксера

Перш ніж купити планетарний міксер звертайте увагу на:

  • матеріал – краще віддати перевагу чашу з нержавіючої сталі, що забезпечить довгу службу і безпеку продукції;
  • час замішування і збивання – краще купувати прилад з таймером до 30 хвилин, а не стандартними 15 хв (деякими видами тіста необхідно більше часу для вимішування); при необхідності купівлі обладнання для замішування крутого тіста – перейдіть на сторінку вибору тістомісів.
  • панель управління – більш зручна сенсорна, а механічна довше прослужить;
  • комплектація – стандартний набір складається з лопатки, віночка і гака, можлива додаткова оснащеність насадками і додатковими функціями.

В Украине планетарные миксеры представлены в огромном разнообразии, подходить к выбору стоит с умом и тщательно разбираясь. Специалисты Академии Кухни предложат подходящие вам варианты и всегда помогут толковым советом. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner