Надійне обладнання повинно доповнюватися таким же за якістю інвентарем. Постійний потік замовлень вимагає безперервної роботи печей. По закінченні готування однієї партії страв або випічки в роботу відразу запускається наступна. Тому кількість листів і гастроємкостей на кухні повинно перевищувати місткість печі. Ми рекомендуємо використовувати тільки якісний інвентар, щоб уникнути проблем підгоряння і прилипання їжі.
У нашому каталозі ви знайдете:
Цей вид інвентарю виготовляється з харчової нержавіючої сталі або алюмінію. Стандартні розміри співпадають з розмірами камер ― 600х400мм, 500х700мм, 600х800мм. Залежно від продукції, що виготовляється, ви може придбати деко для випічки наступного виду:
Качественные гастроемкости изготавливаются из нержавеющей стали и имеют достаточную плотность для того, чтобы не деформироваться при постоянной нагрузке и воздействии температур. Их используют как для приготовления блюд в столовых, ресторанах, так и для ее хранения на витринах и линиях раздачи.
Любой пекарь и кондитер имеет в запасе формы для сознания широкого ассортимента продукции. В зависимости от направления деятельности вы можете формы для выпечки купить в Харькове следующий видов:
Заказывайте противни, гастроемкости и формы в Академии Кухни, оплачивайте удобным для вас способом (по безналичному расчету либо наложенным платежом) и получайте заказ в любой точке Украины!