Інвентар для професійної кухні
Інвентар для професійної кухні: робочий інструмент кухаря
Кухня – це серце будь-якого закладу громадського харчування. Саме тут майстри чаклують над продуктами і створюють страви, які радують відвідувачів. Досвідчені кухарі стверджують, що для приготування смачної їжі потрібні не тільки свіжі продукти, але і якісний інвентар для професійної кухні. Він повинен бути практичним і відповідати всім експлуатаційним вимогам. Саме такі вироби розміщені на віртуальному прилавку компанії «Академія кухні». Тут можна вибрати продукцію від вітчизняних і зарубіжних виробників, яка виготовлена з високоякісних матеріалів.
- 171875
- З-4334
- Ж-4333
- К-4332
- КР-4331
- Г-4330
- Б-4320
- ПД-4315
- CBBN-1520
- CBYL-1520
- К-4341
- CBBU-1520
- CBGR-1520
- CBWT-610
- Б-4322
- CBWT-1520
- 826300
- 826201
- 825563
- 825556
- 825549
- 825532
- 825525
- 825518
Інвентар для кухні: призначення та особливості
Для ефективної роботи професійним кухарям потрібно безліч спеціальних пристосувань. У широкому асортименті вони представлені на сайті компанії «Академія кухні».
- Обробні дошки розміром 150х225; 375х500; 600х400. Вони можуть бути двухсторонни з жолобком або з рівною поверхнею, також відрізняються формою і колірним рішенням.
- Пристосування для приготування гамбургерів. Форма, кришка і прес для формування м'ясних котлет. Блюдо виходить смачним і апетитним на вигляд.
- Тендерайзер використовується для розм'якшення м'яса. На відміну від молоточка він не відбиває, а проколює м'якоть, створюючи мікророзрізи. М'ясо зберігає форму, а готову страву виходить соковитим і ніжним.
- Прес для вареників. Пристосування можна вибрати з різними діаметрами кружечків. Використовується для формування заготовок під пельмені і вареники.
У цьому розділі каталогу також представлені ножі, підставки для сушіння та іншої інвентар для кухні. Якісні вироби відрізняються тривалим терміном служби, зберігають зовнішній вигляд і споживчі властивості. Асортимент постійно оновлюється і поповнюється новими виробами.