Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Інвентар для професійної кухні

Інвентар для професійної кухні: робочий інструмент кухаря

Кухня – це серце будь-якого закладу громадського харчування. Саме тут майстри чаклують над продуктами і створюють страви, які радують відвідувачів. Досвідчені кухарі стверджують, що для приготування смачної їжі потрібні не тільки свіжі продукти, але і якісний інвентар для професійної кухні. Він повинен бути практичним і відповідати всім експлуатаційним вимогам. Саме такі вироби розміщені на віртуальному прилавку компанії «Академія кухні». Тут можна вибрати продукцію від вітчизняних і зарубіжних виробників, яка виготовлена з високоякісних матеріалів.

Інвентар для кухні: призначення та особливості

Для ефективної роботи професійним кухарям потрібно безліч спеціальних пристосувань. У широкому асортименті вони представлені на сайті компанії «Академія кухні».

  • Обробні дошки розміром 150х225; 375х500; 600х400. Вони можуть бути двухсторонни з жолобком або з рівною поверхнею, також відрізняються формою і колірним рішенням.
  • Пристосування для приготування гамбургерів. Форма, кришка і прес для формування м'ясних котлет. Блюдо виходить смачним і апетитним на вигляд.
  • Тендерайзер використовується для розм'якшення м'яса. На відміну від молоточка він не відбиває, а проколює м'якоть, створюючи мікророзрізи. М'ясо зберігає форму, а готову страву виходить соковитим і ніжним.
  • Прес для вареників. Пристосування можна вибрати з різними діаметрами кружечків. Використовується для формування заготовок під пельмені і вареники.

У цьому розділі каталогу також представлені ножі, підставки для сушіння та іншої інвентар для кухні. Якісні вироби відрізняються тривалим терміном служби, зберігають зовнішній вигляд і споживчі властивості. Асортимент постійно оновлюється і поповнюється новими виробами.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner