Для чого потрібна професійна індукційна посуд
Бажання заощадити на обладнанні та інвентарі є завжди, особливо на етапі відкриття закладу при обмеженому бюджеті. Але бувають ситуації, коли економія спричиняє ще більше витрат і втрату якості. Це стосується наплитной посуду.
Який посуд потрібна для індукційної плити?
Принцип роботи індукційної плити полягає в тому, що знаходиться під склокерамічною поверхнею мідна котушка перетворює струм в електромагнітне поле, яке впливає на дно спеціального посуду. Детальніше про індукції та її переваги ви можете дізнатися з нашої статті.
Правильна сковорода або каструля передає тепло продукту, при цьому, не нагріваючись від плити. Надійні виробники встановлюють захист від перегріву, яка запобігає включення плити, якщо на неї ставиться порожня сковорода або каструля.
Купити індукційну посуд в Україні можна в професійних інтернет-магазинах, оффлайн торговий точках і навіть на ринках. При цьому ціна може відрізнятися в кілька разів.
На що потрібно звернути увагу:
- Матеріал виготовлення. Це повинен бути магнітний метал (нержавіюча сталь, алюміній, чавун). Вироби зі скла, кераміки, міді, титану в даному випадку не функціональні.
- Наявність на коробці і на дні спеціального символу індукції.
- Виробник і магазин. В Україні встиг зарекомендувати себе голландський бренд Hendi. Купувати варто в магазині з хорошими відгуками і позитивною репутацією.
Як влаштована індукційна посуд?
Головне – це матеріал або поєднання матеріалів. Вони повинні бути магнітними і якісними. Дно сковороди і каструлі може бути багатошаровим, часто використовується комбінація: 304 нержавіюча сталь, алюміній, 304 нержавіюча сталь.
Кілька варіантів представлено на малюнку нижче. Для прикладу ми взяли вироби торгової марки Hendi.
Чому не можна купувати посуд для індукційної плити на ринку?
Їжа підгорає – чи таке можливо при використанні індукції? Немає. Але саме з таким питанням іноді звертаються клієнти, які з метою економії купили посуд на ринку. Наявність впізнаваного значка в поєднанні з низькою ціною – це завжди приваблива комбінація. Але якщо ви не знаєте виробника, ви не можете бути впевненим у його чесності.
На відео нижче ми порівнюємо обсмажування цибулі на індукційній сковороді Hendi (варіант праворуч) і на дешевій сковороді з ринку (варіант праворуч). Швидкі перегрів масла і згоряння лука замість приємного золотистого кольору – ось що виходить на дешевій сковороді.
В даному випадку швидше за все, виробник використовував неякісний матеріал для виготовлення виробу. Замінивши цю сковороду на професійну від Hendi, можна відразу зрозуміти всі переваги індукції: економію часу і сил, безпека, відмінний смак готових страв.
Вибирайте тільки якісні вироби – і ваші гості будуть задоволені!
За рекомендаціями по вибору обладнання та інвентарю звертайтеся до менеджерів Академії Кухні.
- Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайдЩоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.Повна версія статті
- Як підготувати дека до випічкиЯкість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.Повна версія статті