Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Для чого потрібна професійна індукційна посуд

Для чого потрібна професійна індукційна посуд

Бажання заощадити на обладнанні та інвентарі є завжди, особливо на етапі відкриття закладу при обмеженому бюджеті. Але бувають ситуації, коли економія спричиняє ще більше витрат і втрату якості. Це стосується наплитной посуду.

Який посуд потрібна для індукційної плити?

Принцип роботи індукційної плити полягає в тому, що знаходиться під склокерамічною поверхнею мідна котушка перетворює струм в електромагнітне поле, яке впливає на дно спеціального посуду. Детальніше про індукції та її переваги ви можете дізнатися з нашої статті.

Правильна сковорода або каструля передає тепло продукту, при цьому, не нагріваючись від плити. Надійні виробники встановлюють захист від перегріву, яка запобігає включення плити, якщо на неї ставиться порожня сковорода або каструля.

Купити індукційну посуд в Україні можна в професійних інтернет-магазинах, оффлайн торговий точках і навіть на ринках. При цьому ціна може відрізнятися в кілька разів.

посуд для індукції посуд для індукційної плити

На що потрібно звернути увагу:

  • Матеріал виготовлення. Це повинен бути магнітний метал (нержавіюча сталь, алюміній, чавун). Вироби зі скла, кераміки, міді, титану в даному випадку не функціональні.
  • Наявність на коробці і на дні спеціального символу індукції.
  • Виробник і магазин. В Україні встиг зарекомендувати себе голландський бренд Hendi. Купувати варто в магазині з хорошими відгуками і позитивною репутацією.

Як влаштована індукційна посуд?

Головне – це матеріал або поєднання матеріалів. Вони повинні бути магнітними і якісними. Дно сковороди і каструлі може бути багатошаровим, часто використовується комбінація: 304 нержавіюча сталь, алюміній, 304 нержавіюча сталь.

Кілька варіантів представлено на малюнку нижче. Для прикладу ми взяли вироби торгової марки Hendi.

посуд для індукційної плити посуд для індукційної плити посуд для індукційної плити

Чому не можна купувати посуд для індукційної плити на ринку?

Їжа підгорає – чи таке можливо при використанні індукції? Немає. Але саме з таким питанням іноді звертаються клієнти, які з метою економії купили посуд на ринку. Наявність впізнаваного значка в поєднанні з низькою ціною – це завжди приваблива комбінація. Але якщо ви не знаєте виробника, ви не можете бути впевненим у його чесності.

На відео нижче ми порівнюємо обсмажування цибулі на індукційній сковороді Hendi (варіант праворуч) і на дешевій сковороді з ринку (варіант праворуч). Швидкі перегрів масла і згоряння лука замість приємного золотистого кольору – ось що виходить на дешевій сковороді.

В даному випадку швидше за все, виробник використовував неякісний матеріал для виготовлення виробу. Замінивши цю сковороду на професійну від Hendi, можна відразу зрозуміти всі переваги індукції: економію часу і сил, безпека, відмінний смак готових страв.

Вибирайте тільки якісні вироби – і ваші гості будуть задоволені!

За рекомендаціями по вибору обладнання та інвентарю звертайтеся до менеджерів Академії Кухні.

Інші статті
  • Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Італійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.
    Повна версія статті
  • НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    Індукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner