Розстоєчні камери від «Академії кухні»

Ідеальні розстоєчні камери – які вони?
Наша команда займається не тільки виробництвом і збутом. Ми оснащуємо підприємства громадського харчування, отримуємо зворотній клієнтів, аналізуємо ринок і намагаємося вдосконалювати не тільки свою продукцію, але і сферу громадського харчування в цілому.
Отримавши повне уявлення про ідеальну расстойке, ми виробили вдосконалену версію без недоліків, з якими стикаються наші замовники.
Електрична частина расстойки винесена за робочу камеру, що подовжує термін експлуатації електрики шафи. Весь монтаж зроблений термостійкими проводами РКГВ з перерізом не менше 2,5 мм.
Дверні петлі виготовляються під замовлення. Вони придатні для частого використання в промислових умовах. Деякі конкуренти використовують дешевий меблеву фурнітуру з коротким експлуатаційним терміном.
Тени виготовляються під замовлення в Україні. Ми виключили дешеві китайські аналоги. Довговічність нагрівальних елементів збільшена у багато разів за рахунок зниження живлення кожного елемента в 2 рази. При цьому загальна потужність досягається шляхом збільшення кількості Тенів, які працюють у чверть напруження. Завдяки зниженій температурі і збільшеної площі Тенів ми отримали оптимальне співвідношення температура/волога.
Передбачений збір конденсату внизу расстойки. Нижня частина камери, де встановлений піддон, герметична і запобігає протікання вологи на підлогу. Лоток з водою виймається швидко і зручно. Є можливість встановити температурний контролер з таймером для більш точного регулювання процесу вистоювання, що важливо, наприклад, для листкового тіста.
Удобное расположение направляющих по сравнению с растойками Unox. Как бы мы ни любили итальянский бренд, но нам неудобно размещение противней в 9 рядов один за другим. Продукция, разложенная на переднем ряду, закрывает обзор заготовок заднего ряда. В наших камерах листы заходят узкой стороной в 2 ряда, открывая полный обзор на происходящее внутри.
«Академия кухни» изготовит расстоечные камеры стандартных и персонализированных габаритов. Для подробной консультации и заказа звоните нашим менеджерам.
- Новинка в Академії Кухні: трейсилер від HendiЗберегти свіжість і привабливий зовнішній вигляд продуктів тепер просто. Чому? Ось відповідь: у каталозі Академії кухні з'явився продуктивний сучасний трейсилер Hendi 330005.Детальніше
- Новинка в Академії Кухні: стелажі для панеттонеСхожий на паску, панеттоне має більш ніжну й еластичну текстуру. А щоб домогтися такого ефекту, кондитерам важливо чітко дотримуватися технології приготування. В Академії Кухні є будь-яке обладнання, що знадобиться для випічки панеттоне. А тепер у нас ви можете замовити стелажі для правильного охолодження цього кондитерського виробу.Детальніше