Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Розстоєчні шафи Rauder (Китай)

Розстоєчні шафи Rauder: висока потужність і тривалий термін експлуатації

Розстойкою професійної кулінарії називають процес бродіння тіста безпосередньо перед випіканням. Воно поступово стає об'ємніше і набуває легкість. Так надалі хлібобулочний виріб приймає потрібну форму.

Розстоєчну шафу допомагає відновити пористість тіста, втрачену під час формування заготовок. Створений там мікроклімат дозволяє зменшити щільність заготовки при збільшенні обсягу. У підсумку готова випічка набуває рівну поверхню і пишність.

Почему стоит выбрать расстоечные шкафы Rauder?

Профессиональное оборудование для пищевой промышленности от китайской компании предлагает широкий ассортимент своей продукции. Доступная цена сочетается в ней с высоким качеством, надежностью и функциональностью. Какие модели предлагает «Академия кухни»?

  • CR-13A: 13 уровней противней, температурный режим до 60°с, встроенная подсветка. Подключение к водопроводу не требуется. Устанавливается на ножки. Мощность 2,6 кВт, вес 30 кг.
  • CR-16A: 16 уровней противней, вес 34 кг.

У чому полягають переваги застосування расстоечных шаф на виробництві?

  • економія місця за рахунок компактних розмірів;
  • поліпшення смакових і зовнішніх властивостей продукції;
  • безшумна робота;
  • легка заміна деталей в разі поломки.

Используйте расстойку после формовки в тестоделителе. Купить расстоечные шкафы Rauder в Харькове можно в интернет-магазине «Академия кухни». Доставка работает по всей Украине. Консультанты расскажут клиенту об особенностях использования той или иной модели.

Сделать заказ можно на сайте.

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner