Розстоєчні шафи Україна
Розстоєчну шафу: секрети ніжною випічки
Щоб кондитерські вироби виходили смачними, важливо правильно підготувати тісто до випікання. З метою витримування заготовок і застосовують розстоєчні шафи для пекарні і хлібобулочного цеху. Тут тесту створюються комфортні умови – температура 38 °С і вологість 75%, що сприяє відновленню структури і прискоренню процесу розпушення. Так заготівля стає гладкою і рівною.
Процес розстойки формує сприятливі умови для розмноження бактерій, що беруть участь в процесі бродіння. Триває вона близько 15 хвилин. У підсумку хлібобулочна продукція виходить пишною і рихлою.
- ШР-9 600х400Производим
- ШР-9 460х330Производим
- ШР-18 600х400Производим
- ШР-18В 600х400Производим
- ШР-9-650
- ШР-7-650
- ШР-6-805
- ШР-7-GN 1/1
- КИЙ-В ШР-7-460х365
- КИЙ-В ШР-9-600х400
- ШР-9М-проф
- ШР-18В-проф
Причини купити розстоєчну шафу українського виробництва
Вітчизняні виробники «Академія кухні» і КИЙ-В пропонують широкий асортимент обладнання для расстойки. Сучасні моделі стають все зручніше і функціональніша. Про що йде мова?
- Прозорі дверці, що дозволяють стежити за процесом без відкривання шафи.
- Розташування конструкційних деталей у легкодоступних місцях.
- Герметичність панелей.
- Стійкість перед високими температурами.
- Комфортне розташування напраявляющих під дека.
- Надійні Тени з економним енергоспоживанням.
Якщо ви зібралися купити розстоєчну шафу в Україні, зверніть увагу на його зовнішню обшивку. На ній не повинно бути зазорів та інших похибок, оскільки це впливає на якість ізоляції.
Расстоечные шкафы для пекарни и других предприятий по производству выпечки и кондитерских изделий в Харькове можно купить в интернет-магазине «Академия кухни». Доставка производится по всем городам Украины. Получить профессиональную консультацию и заказать расстойку под нестандартные габариты можно у менеджеров в режиме онлайн. Здесь же оформляется заказ.