Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (50) 713 06 58

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Розстоєчні шафи Україна

Розстоєчну шафу: секрети ніжною випічки

Щоб кондитерські вироби виходили смачними, важливо правильно підготувати тісто до випікання. З метою витримування заготовок і застосовують розстоєчні шафи для пекарні і хлібобулочного цеху. Тут тесту створюються комфортні умови – температура 38 °С і вологість 75%, що сприяє відновленню структури і прискоренню процесу розпушення. Так заготівля стає гладкою і рівною.

Процес розстойки формує сприятливі умови для розмноження бактерій, що беруть участь в процесі бродіння. Триває вона близько 15 хвилин. У підсумку хлібобулочна продукція виходить пишною і рихлою.

Причини купити розстоєчну шафу українського виробництва

Вітчизняні виробники «Академія кухні» і КИЙ-В пропонують широкий асортимент обладнання для расстойки. Сучасні моделі стають все зручніше і функціональніша. Про що йде мова?

  • Прозорі дверці, що дозволяють стежити за процесом без відкривання шафи.
  • Розташування конструкційних деталей у легкодоступних місцях.
  • Герметичність панелей.
  • Стійкість перед високими температурами.
  • Комфортне розташування напраявляющих під дека.
  • Надійні Тени з економним енергоспоживанням.

Якщо ви зібралися купити розстоєчну шафу в Україні, зверніть увагу на його зовнішню обшивку. На ній не повинно бути зазорів та інших похибок, оскільки це впливає на якість ізоляції.

Расстоечные шкафы для пекарни и других предприятий по производству выпечки и кондитерских изделий в Харькове можно купить в интернет-магазине «Академия кухни». Доставка производится по всем городам Украины. Получить профессиональную консультацию и заказать расстойку под нестандартные габариты можно у менеджеров в режиме онлайн. Здесь же оформляется заказ.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner