Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

М'ясорубки

Надійна м'ясорубка – невід'ємна частина сучасної професійної кухні

Професійна м'ясорубка використовується на кухнях в ресторанах, кафе, піцеріях для переробки великих обсягів м'яса, риби. Перш ніж купити професійну м'ясорубку, визначитеся з кількістю м'ясної продукції, яка буде проходити через неї. Від цього будуть залежати необхідні характеристики і, відповідно, ціна професійної м'ясорубки.

Вибираємо професійну м'ясорубку

Основні параметри, на які необхідно звертати увагу, купуючи електром'ясорубку:

  • потужність мотора,
  • діаметр решітки,
  • кількість ножів,
  • реверс,
  • матеріал,
  • система охолодження.

Важливо усвідомлювати, які обсяги роботи належить виконувати електром'ясорубці і з яким сировиною працювати (наявність кісток і жил). Навіть прилад з самим сильним двигуном може стати несправним з-за недбалого поводження. 

Зверніть увагу на розташування і кількість ножів в промисловій м'ясорубці          

Для великих харчових підприємств значну роль відіграє тип мясорубочной системи:

  • Стандартний унгер (Enterprise) (односторонній ніж + шнек + решітка) – використовують на невеликих підприємствах,
  • Полуунгер (UNGER S3) (шнек + велика решітка + двосторонній ніж + дрібна решітка) – середня продуктивність фаршу, підходить для більшості закладів,
  • Повний унгер (UNGER S5) (шнек + велика решітка + 2 двосторонніх ножа  + середня решітка  + дрібна сітка) – видає за один підхід велику кількість якісно переробленого м'яса. В залежності від діаметру отворів решіток дозволяє  отримувати різний подрібнення. Підходить для великих підприємств.

Універсальні кухонні машини від Академії Кухні: промислова м'ясорубка, протирання, овочерізка

Покупка бытового оборудования с целью перерабатывать мясопродукты оправдывается только в том случае, если предстоит работать с незначительными объемами сырья, при небольшой нагрузке. В противном случае вам вскоре предстоит купить промышленные мясорубки, специализирующиеся на работе с большими объемами. На сайте Академии Кухни вы также можете найти большой выбор ножей и решеток для мясорубок. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner