М'ясорубки
Надійна м'ясорубка – невід'ємна частина сучасної професійної кухні
Професійна м'ясорубка використовується на кухнях в ресторанах, кафе, піцеріях для переробки великих обсягів м'яса, риби. Перш ніж купити професійну м'ясорубку, визначитеся з кількістю м'ясної продукції, яка буде проходити через неї. Від цього будуть залежати необхідні характеристики і, відповідно, ціна професійної м'ясорубки.
-
MG-12

-
MG-22B

-
TC12E 220В

-
TC12U (220)

-
TC22 Total Unger (220)

-
Fama FTS136UE (380)

-
Fama FTS137UE (220)

-
721121

-
FIMAR TR12/S 1ph

-
FIMAR TR12/TS-U 1ph

-
FIMAR AB12/T 1ph

-
FIMAR TR22/TE 3ph

-
FIMAR TR22/TE 1ph

-
FIMAR TR32/RS 3ph CE

-
FIMAR TR32/RS 1ph CE

-
FIMAR TR22/RS 3ph CE

-
FIMAR TR22/RS 1ph CE

-
FIMAR TR22/SN 3ph

-
FIMAR TR22/SN 1ph

-
FIMAR TR22/С 3ph

-
FIMAR TR22/С 1ph

-
FIMAR TR12/С 1ph

-
JR12

-
FM22S

Вибираємо професійну м'ясорубку
Основні параметри, на які необхідно звертати увагу, купуючи електром'ясорубку:
- потужність мотора,
- діаметр решітки,
- кількість ножів,
- реверс,
- матеріал,
- система охолодження.
Важливо усвідомлювати, які обсяги роботи належить виконувати електром'ясорубці і з яким сировиною працювати (наявність кісток і жил). Навіть прилад з самим сильним двигуном може стати несправним з-за недбалого поводження.
Зверніть увагу на розташування і кількість ножів в промисловій м'ясорубці
Для великих харчових підприємств значну роль відіграє тип мясорубочной системи:
- Стандартний унгер (Enterprise) (односторонній ніж + шнек + решітка) – використовують на невеликих підприємствах,
- Полуунгер (UNGER S3) (шнек + велика решітка + двосторонній ніж + дрібна решітка) – середня продуктивність фаршу, підходить для більшості закладів,
- Повний унгер (UNGER S5) (шнек + велика решітка + 2 двосторонніх ножа + середня решітка + дрібна сітка) – видає за один підхід велику кількість якісно переробленого м'яса. В залежності від діаметру отворів решіток дозволяє отримувати різний подрібнення. Підходить для великих підприємств.

Універсальні кухонні машини від Академії Кухні: промислова м'ясорубка, протирання, овочерізка
Покупка бытового оборудования с целью перерабатывать мясопродукты оправдывается только в том случае, если предстоит работать с незначительными объемами сырья, при небольшой нагрузке. В противном случае вам вскоре предстоит купить промышленные мясорубки, специализирующиеся на работе с большими объемами. На сайте Академии Кухни вы также можете найти большой выбор ножей и решеток для мясорубок.
















