Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

М'ясорубки Торгмаш

М'ясорубки Торгмаш – ідеальне рішення для підприємств громадського харчування

Оперативно перемолоти м'ясо і рибу на фарш, котлетну масу в закладах громадського харчування досить просто. Для цього необхідно придбати спеціалізовані м'ясорубки Торгмаш. Пристрої користуються чималим попитом серед власників ресторанів, кафе, готелів, м'ясопереробних цехів. Професійне обладнання здатна перемолоти великі обсяги продукції за короткий період часу.

Клієнти можуть придбати моделі за демократичною ціною в інтернет-магазині «Академія кухні». Корпуси техніки виготовлені з алюмінію і нержавіючої сталі, стійкої до виникнення корозії.

М'ясорубки Торгмаш – основні переваги моделей

Білоруська фірма Торгмаш займається випуском професійної техніки з переробки продуктів харчування. Завдяки використанню сучасних технологій і надійних комплектуючих компанія завоювала довіру у клієнтів більш ніж 50 країн. У 2004 році організація отримала сертифікат, що підтверджує високу якість техніки.

М'ясорубки Торгмаш, виконані по типу «Повний унгер», комплектуються шнеком, підрізним і двостороннім ножем, а також великої та дрібної гратами. Пристрої виготовляються з покриттям або настільним виконанням і можуть обробити від 80 до 600 кг м'яса. Техніка характеризується:

  • міцністю;
  • легкістю догляду;
  • безшумною роботою;
  • високою продуктивністю;
  • економним витратою електроенергії.

Підбираючи обладнання, звертайте особливу увагу на потужність двигуна, матеріал корпусу, кількість ножів, наявність реверсу. Купуйте професійну техніку по розумній вартості в магазині Харкова «Академія кухні». Товари доставляються транспортними компаніями по всій території України.

Для замовлення м'ясорубок Торгмаш зверніться до менеджерів за телефонами, вказаними на сайті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner