Жарочні поверхні
Жарильна поверхня для ефективної роботи кухні
Соковиті стейки, ароматні овочі-гриль, обсмажені до золотистої скоринки шматки риби – все це робить меню ресторану ще привабливішим і бажанішим. Витратити мінімум часу на приготування цих спокус можна, якщо на кухні стоїть жарильна поверхня. Це вид теплового обладнання приваблює багатьох кухарів і власників ресторанів завдяки своїй бюджетності і простоті у використанні.
- 2149Новинка
- 2150Новинка
- 2151Новинка
- 2155Новинка
- 2156Новинка
- KRCS-SEID 30Новинка
- KRCS-SEID 50Новинка
- EZ40L
- EZT40R
- 203163
- 203125
- R89
- R83L
- R85L
- R85
- R61
- R87
- R83
- R97
- HKN-PSL550
- HKN-PSLR730Уточнюйте
- ЖЧ-Г
- GH-610
- EGD-MX2
Яку купити жарочную поверхню?
Перед покупкою устаткування варто визначитися з тим, яка повинна бути його продуктивність, які страви будуть готуватися, і який простір дозволяють виділити габарити приміщення.
Жарочні поверхні для ресторанів бувають декількох видів.
залежно від конструкції і способу встановлення:
- Підлогові (можуть комплектуватися ящиком для зберігання інвентарю)
- Настільні (компакти, ідеально підійдуть для невеликого кафе або фаст-фуду)
За типом поверхні:
- Гладкі (ідеальні для обжарювання морепродуктів, овочів, швидкого приготування яєчні).
- Ребристі (незамінні для приготування справжніх американських стейків).
- Об'єднані (універсальні і практичні, підходять для закладів з значним меню).
По типу енергоносія:
- Газові
- Електричні
Жарильна поверхня – це проста і в теж час добре продумана конструкція. Завдяки спеціальним бортикам навколишні предмети захищені від набризкування жирних крапель. Спеціальне покриття запобігає прилипання і підгорання страв. Термостати дозволяють регулювати робочу температуру, а передбачений піддон для зливу жиру спрощує процес чищення.
Академія Кухні пропонує тільки ті жарочні поверхні, які встигли зарекомендувати себе на кухнях сотень ресторанів України і заслужили схвальні відгуки.
Ще не визначилися з моделлю? Телефонуйте – ми підберемо для вас правильне обладнання!