Жарочні поверхні (підлогові)
Підлогові жарочні поверхні: швидко, смачно, безпечно
Використання жарильних поверхонь у громадському харчуванні дозволяє оптимізувати процес приготування смачної і здорової їжі. Підлогові жарочні поверхні є потужним тепловим відкритим обладнанням і підходять для великих підприємств громадського харчування. Вони здатні протягом декількох хвилин приготувати великі порції їжі, і, на відміну від сковорідок, не потребують додавання олії. При цьому, продукти виходять з апетитною скоринкою, соковиті всередині, не пригорають, не пересушується. Якщо вам потрібно укомплектувати невелике кафе або точку на фуд-корті, зверніть увагу на настільні моделі.
- EZT47PJ
- EZT47PL
- EZT87PL
- APTE-47PL
- APTE-77PL
- APTE-77PR
- APTE-77PLR
- APTE-47PR
- E7FL8MP-2
- E7FL8M-2/CPD
- E7FM8MP-2
- E7FR4M
- E9FR8M-2
- E7FM8M-2Поверхня жаркова ел. Bertos E7FM8M-280 122 ₴Немає в наявності+380 (50) 713-06-58
- +380 (50) 734-83-41
- E7FR4M
- E7FR8M-2Поверхня жаркова ел. Bertos E7FR8M-279 430 ₴Немає в наявності+380 (50) 713-06-58
- +380 (50) 734-83-41
Переваги підлогових жарильних поверхонь
Їх особливості полягають в тому, що:
- Виготовляються з вуглецевої сталі, або з чавуну;
- Процес смаження відбувається безпосередньо на робочій площі (посуд не потрібна);
- Температурний діапазон – від 50 до 300 градусів за Цельсієм.
Стандартна комплектація крім гладкою, рифленою, або комбінованої поверхні передбачає наявність:
- жолоби для стікання рідини і жиру;
- висунутою ємності;
- регулятора температури;
- шафи.
Пристрої відрізняються:
- Високою продуктивністю. В умовах інтенсивної роботи кухні за рахунок використання широкої площі обладнання процес приготування страв стає більш ефективним.
- Безпекою. Завдяки бортикам, якими оснащені прилади, що запобігає розбризкуванню, ризик отримання опіків у кухарів, забезпечується чистота.
- Універсальністю. Завдяки застосуванню декількох поверхонь можна розширити асортимент страв, способи обробки продуктів.