Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Жарочні поверхні (підлогові)

Підлогові жарочні поверхні: швидко, смачно, безпечно

Використання жарильних поверхонь у громадському харчуванні дозволяє оптимізувати процес приготування смачної і здорової їжі. Підлогові жарочні поверхні є потужним тепловим відкритим обладнанням і підходять для великих підприємств громадського харчування. Вони здатні протягом декількох хвилин приготувати великі порції їжі, і, на відміну від сковорідок, не потребують додавання олії. При цьому, продукти виходять з апетитною скоринкою, соковиті всередині, не пригорають, не пересушується. Якщо вам потрібно укомплектувати невелике кафе або точку на фуд-корті, зверніть увагу на настільні моделі.

Переваги підлогових жарильних поверхонь

Їх особливості полягають в тому, що:

  • Виготовляються з вуглецевої сталі, або з чавуну;
  • Процес смаження відбувається безпосередньо на робочій площі (посуд не потрібна);
  • Температурний діапазон – від 50 до 300 градусів за Цельсієм.

Стандартна комплектація крім гладкою, рифленою, або комбінованої поверхні передбачає наявність:

  • жолоби для стікання рідини і жиру;
  • висунутою ємності;
  • регулятора температури;
  • шафи.

Пристрої відрізняються:

  • Високою продуктивністю. В умовах інтенсивної роботи кухні за рахунок використання широкої площі обладнання процес приготування страв стає більш ефективним.
  • Безпекою. Завдяки бортикам, якими оснащені прилади, що запобігає розбризкуванню, ризик отримання опіків у кухарів, забезпечується чистота.
  • Універсальністю. Завдяки застосуванню декількох поверхонь можна розширити асортимент страв, способи обробки продуктів.
Інтернет-магазин «Академія кухні» в Харкові має надійним обладнанням для професійної кухні. Менеджери надають консультацію на професійному рівні і мають

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner