Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Стерилізатор яєць – корисно для кухні і необхідно для HACCP

Стерилізатор яєць – корисно для кухні і необхідно для HACCP

Крім основної функції він також може обробляти ножі, тому стане у пригоді не тільки в ресторані чи пекарні, але і на будь-якому підприємстві громадського харчування.

Як працює стерилізатор яєць?

Згідно з системою HACCP підприємство бере на себе зниження ризиків впливу харчових продуктів. При цьому необхідно орієнтуватися на міжнародні норми. По суті, у підприємства є завдання у вигляді безпеці споживача, і воно повинно шукати шляхи її вирішення.

На допомогу власникам закладів приходить сучасне обладнання. В якості прикладу такого помічника розглянемо стерилізатор яєць Hendi. Пристрій оснащений 4 UV-лампами, які і забезпечують дезінфекцію. Потужність стерилізатора становить 78 Вт. Їх розташування: по 2 зверху і знизу камери. Яйця або ножі кладуться на знімну сітку, яка виготовлена з хромованої сталі.

Стерилізація яєць

Будь-які яйця, занесені на об'єкт, повинні митися і стерилізуватися. Тільки після цього їх можна використовувати для приготування. Модель Hendi 281208 вміщує 30 яєць. Перед завантаженням в камеру їх необхідно вимити і висушити. Один цикл дезінфекції триває 150 секунд. Під час стерилізації горять 2 червоних індикатора, кожен з яких говорить про роботу однієї з пар ламп.

Стерилізація ножів

Hendi 281208 також використовується для стерилізації ножів. Універсальний лоток, який знаходиться в камері стерилізатора, підходить як для яєць, так і для ножів. Максимальне завантаження становить 8 ножів довжиною не більше 30 см (з урахуванням рукоятки). Час обробки становить 150 секунд.

  

Особливості використання стерилізатора Hendi

Модель проста у використанні, функціонує від розетки 220 В і значно спрощує роботу персоналу. Але перед використанням варто ознайомитися з наступними рекомендаціями:

  • Перед першим застосуванням пристрій потрібно вимити теплою водою і протерти насухо м'якою тканиною.
  • Установка повинна здійснюватися на рівну поверхню.
  • Пристрій можна занурювати у воду.
  • Так як стерилізатор яєць виконаний з нержавіючої сталі, для його чищення категорично не рекомендується використовувати абразивні засоби.

Залишилися питання по використанню стерилізатора Hendi? Звертайтеся до менеджерів Академії кухні. У нас завжди самі докладні консультації та приємні ціни.

Інші статті
  • Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Італійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.
    Повна версія статті
  • НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    Індукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner