Кошик
81 відгук
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (066) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Стерилізатор яєць – корисно для кухні і необхідно для HACCP

Стерилізатор яєць – корисно для кухні і необхідно для HACCP

Крім основної функції він також може обробляти ножі, тому стане у пригоді не тільки в ресторані чи пекарні, але і на будь-якому підприємстві громадського харчування.

Як працює стерилізатор яєць?

Згідно з системою HACCP підприємство бере на себе зниження ризиків впливу харчових продуктів. При цьому необхідно орієнтуватися на міжнародні норми. По суті, у підприємства є завдання у вигляді безпеці споживача, і воно повинно шукати шляхи її вирішення.

На допомогу власникам закладів приходить сучасне обладнання. В якості прикладу такого помічника розглянемо стерилізатор яєць Hendi. Пристрій оснащений 4 UV-лампами, які і забезпечують дезінфекцію. Потужність стерилізатора становить 78 Вт. Їх розташування: по 2 зверху і знизу камери. Яйця або ножі кладуться на знімну сітку, яка виготовлена з хромованої сталі.

Стерилізація яєць

Будь-які яйця, занесені на об'єкт, повинні митися і стерилізуватися. Тільки після цього їх можна використовувати для приготування. Модель Hendi 281208 вміщує 30 яєць. Перед завантаженням в камеру їх необхідно вимити і висушити. Один цикл дезінфекції триває 150 секунд. Під час стерилізації горять 2 червоних індикатора, кожен з яких говорить про роботу однієї з пар ламп.

Стерилізація ножів

Hendi 281208 також використовується для стерилізації ножів. Універсальний лоток, який знаходиться в камері стерилізатора, підходить як для яєць, так і для ножів. Максимальне завантаження становить 8 ножів довжиною не більше 30 см (з урахуванням рукоятки). Час обробки становить 150 секунд.

  

Особливості використання стерилізатора Hendi

Модель проста у використанні, функціонує від розетки 220 В і значно спрощує роботу персоналу. Але перед використанням варто ознайомитися з наступними рекомендаціями:

  • Перед першим застосуванням пристрій потрібно вимити теплою водою і протерти насухо м'якою тканиною.
  • Установка повинна здійснюватися на рівну поверхню.
  • Пристрій можна занурювати у воду.
  • Так як стерилізатор яєць виконаний з нержавіючої сталі, для його чищення категорично не рекомендується використовувати абразивні засоби.

Залишилися питання по використанню стерилізатора Hendi? Звертайтеся до менеджерів Академії кухні. У нас завжди самі докладні консультації та приємні ціни.

Інші статті
  • Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезону
    Літо – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.
    Повна версія статті
  •  Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Тісторозкаточні машини виробництва Китай
    Вважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner