Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Стерилізатор яєць – корисно для кухні і необхідно для HACCP

Стерилізатор яєць – корисно для кухні і необхідно для HACCP

Крім основної функції він також може обробляти ножі, тому стане у пригоді не тільки в ресторані чи пекарні, але і на будь-якому підприємстві громадського харчування.

Як працює стерилізатор яєць?

Згідно з системою HACCP підприємство бере на себе зниження ризиків впливу харчових продуктів. При цьому необхідно орієнтуватися на міжнародні норми. По суті, у підприємства є завдання у вигляді безпеці споживача, і воно повинно шукати шляхи її вирішення.

На допомогу власникам закладів приходить сучасне обладнання. В якості прикладу такого помічника розглянемо стерилізатор яєць Hendi. Пристрій оснащений 4 UV-лампами, які і забезпечують дезінфекцію. Потужність стерилізатора становить 78 Вт. Їх розташування: по 2 зверху і знизу камери. Яйця або ножі кладуться на знімну сітку, яка виготовлена з хромованої сталі.

Стерилізація яєць

Будь-які яйця, занесені на об'єкт, повинні митися і стерилізуватися. Тільки після цього їх можна використовувати для приготування. Модель Hendi 281208 вміщує 30 яєць. Перед завантаженням в камеру їх необхідно вимити і висушити. Один цикл дезінфекції триває 150 секунд. Під час стерилізації горять 2 червоних індикатора, кожен з яких говорить про роботу однієї з пар ламп.

Стерилізація ножів

Hendi 281208 також використовується для стерилізації ножів. Універсальний лоток, який знаходиться в камері стерилізатора, підходить як для яєць, так і для ножів. Максимальне завантаження становить 8 ножів довжиною не більше 30 см (з урахуванням рукоятки). Час обробки становить 150 секунд.

  

Особливості використання стерилізатора Hendi

Модель проста у використанні, функціонує від розетки 220 В і значно спрощує роботу персоналу. Але перед використанням варто ознайомитися з наступними рекомендаціями:

  • Перед першим застосуванням пристрій потрібно вимити теплою водою і протерти насухо м'якою тканиною.
  • Установка повинна здійснюватися на рівну поверхню.
  • Пристрій можна занурювати у воду.
  • Так як стерилізатор яєць виконаний з нержавіючої сталі, для його чищення категорично не рекомендується використовувати абразивні засоби.

Залишилися питання по використанню стерилізатора Hendi? Звертайтеся до менеджерів Академії кухні. У нас завжди самі докладні консультації та приємні ціни.

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner