Стелажі з нержавійки: що обов'язково потрібно врахувати перед замовленням?

Найголовніше – потрібно точно вказати габарити виробу. Про те, як правильно зробити виміри, ви можете прочитати в нашій статті. Також необхідно визначитися з кількістю полиць і маркою нержавіючої сталі.
Стандартні і нестандартні стелажі з нержавійки
Будь стелаж складається з каркаса і полиць. Нестандартні вироби увазі збільшення габаритів, а відповідно – зміна конструктивного рішення.
Наприклад, якщо довжина виробу більше 1500 мм, то для відсутності прогину полиць виготовляється 6 ніг. Відповідно, змінюється і розміщення полиці. Зверніть увагу на малюнок нижче:
- На першій схемі – стандартне виконання c 4 ногами і полицею, що охоплює весь зовнішній периметр конструкції.
- У другому варіанті, збільшена довжина, 6 ніг і полку, розташована всередині периметра.
Тепер замовляючи і отримуючи стелаж із внутрішнім розташуванням полиці, ви будете розуміти, що це обумовлено конструктивним рішенням, а не бажанням заощадити нержавійку на виробництві.
При цьому варто врахувати, що при встановленні поруч обох варіантів, у вас вийде просвіт між полицями.
У будь-якому випадку перед замовленням варто проконсультуватися з менеджером Академії Кухні, який допоможе прийняти правильне рішення.
- Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті
- Тісторозкаточні машини виробництва КитайВважається, що ідеальну слойку можна зробити тільки на дорогому італійському обладнанні. Але тепер на ринку з'явилися тісторозкаточні машини виробництва Китай, які об'єднують потрібну функціональність і приємну ціну. Детальніше про нові тісторозкатки в огляді Академії Кухні.Повна версія статті