Кошик
80 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Стелажі з нержавійки: що обов'язково потрібно врахувати перед замовленням?

Стелажі з нержавійки: що обов'язково потрібно врахувати перед замовленням?

Найголовніше – потрібно точно вказати габарити виробу. Про те, як правильно зробити виміри, ви можете прочитати в нашій статті. Також необхідно визначитися з кількістю полиць і маркою нержавіючої сталі.

Стандартні і нестандартні стелажі з нержавійки

Будь стелаж складається з каркаса і полиць. Нестандартні вироби увазі збільшення габаритів, а відповідно – зміна конструктивного рішення.

Наприклад, якщо довжина виробу більше 1500 мм, то для відсутності прогину полиць виготовляється 6 ніг. Відповідно, змінюється і розміщення полиці. Зверніть увагу на малюнок нижче:

стелаж з нержавійки схема

  • На першій схемі – стандартне виконання c 4 ногами і полицею, що охоплює весь зовнішній периметр конструкції.
  • У другому варіанті, збільшена довжина, 6 ніг і полку, розташована всередині периметра.

Тепер замовляючи і отримуючи стелаж із внутрішнім розташуванням полиці, ви будете розуміти, що це обумовлено конструктивним рішенням, а не бажанням заощадити нержавійку на виробництві.

При цьому варто врахувати, що при встановленні поруч обох варіантів, у вас вийде просвіт між полицями.

У будь-якому випадку перед замовленням варто проконсультуватися з менеджером Академії Кухні, який допоможе прийняти правильне рішення.

 

Інші статті
  • Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Ножі для м'ясорубок – якими вони бувають: повний гайд
    Щоб ефективно використовувати професійні м'ясорубки, важливо розбиратися в її функціональній частині – ріжучому механізмі. Компанія Академія Кухні пропонує широкий асортимент такого обладнання – понад 70 моделей. Також ми реалізуємо ножі для м'ясорубок – на сайті представлено понад 30 товарів цієї категорії. Для полегшення вибору і коректної подальшої експлуатації пропонуємо ознайомитися з детальним гайдом.
    Повна версія статті
  • Як підготувати дека до випічки
    Як підготувати дека до випічки
    Якість випічки залежить від багатьох факторів: дотримання технологій, якість обладнання, досвід кондитера, свіжість продуктів. Не останнє місце в цьому переліку посідають дека. Важлива не тільки їхня якість, а й правильна підготовка до використання. Про тонкощі застосування листів далі в огляді.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner