Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Стелажі з нержавійки: що обов'язково потрібно врахувати перед замовленням?

Стелажі з нержавійки: що обов'язково потрібно врахувати перед замовленням?

Найголовніше – потрібно точно вказати габарити виробу. Про те, як правильно зробити виміри, ви можете прочитати в нашій статті. Також необхідно визначитися з кількістю полиць і маркою нержавіючої сталі.

Стандартні і нестандартні стелажі з нержавійки

Будь стелаж складається з каркаса і полиць. Нестандартні вироби увазі збільшення габаритів, а відповідно – зміна конструктивного рішення.

Наприклад, якщо довжина виробу більше 1500 мм, то для відсутності прогину полиць виготовляється 6 ніг. Відповідно, змінюється і розміщення полиці. Зверніть увагу на малюнок нижче:

стелаж з нержавійки схема

  • На першій схемі – стандартне виконання c 4 ногами і полицею, що охоплює весь зовнішній периметр конструкції.
  • У другому варіанті, збільшена довжина, 6 ніг і полку, розташована всередині периметра.

Тепер замовляючи і отримуючи стелаж із внутрішнім розташуванням полиці, ви будете розуміти, що це обумовлено конструктивним рішенням, а не бажанням заощадити нержавійку на виробництві.

При цьому варто врахувати, що при встановленні поруч обох варіантів, у вас вийде просвіт між полицями.

У будь-якому випадку перед замовленням варто проконсультуватися з менеджером Академії Кухні, який допоможе прийняти правильне рішення.

 

Інші статті
  • Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Італійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.
    Повна версія статті
  • НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    Індукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner