Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Недороге професійне або дороге побутове обладнання для ресторану – що вибрати?

Недороге професійне або дороге побутове обладнання для ресторану – що вибрати?

Професійне обладнання для ресторану та його особливості

Навантаження на професійну кухню збільшена в декілька десятків разів порівняно з кухнею у вас вдома. Тому й увага до якості обладнання повинно бути вище в стільки ж разів. Вибираючи пристрої, з якими будуть працювати ваші кухаря, зверніть увагу на такі моменти:

  • Частота використання набагато вище, ніж можуть витримати побутові пристрої. Деякі заклади працюють цілодобово, обслуговуючи тисячі гостей у день, готуючи десятки стейків і сотні салатів.
  • Умови експлуатації також сильно відрізняються від домашніх. Стабільно підвищена температура і вологість вимагають, щоб обладнання було виконано зі стійких матеріалів.
  • Тривалий термін експлуатації – важливий фактор. Адже передчасний вихід з ладу плити або пароконвектомата – це не просто неприємність, а збитки закладу.

оборудованеи для ресторанів харків

Побутове обладнання для ресторану – купувати чи ні?

Якщо перераховані вище фактори відходять на другий план, коли ви бачите різницю цін на професійне і побутове обладнання, уявіть, як воно буде працювати на практиці.

Ось лише кілька прикладів:

  • Відкриття дверей в холодильнику для будинку розрахована на 5 раз проти 100 разів в промисловому холодильнику. На часте відкривання холодильної камери розрахований і промисловий компресор, який встигає компенсувати втрати холоду при кожному відкриванні. Для того щоб корпус було складно пошкодити він повинен бути виготовлений з нержавіючої сталі або з дуже міцного пластику.
  • Скла на промислових індукційних плитах товщі, ніж на побутових, так як розраховані на навантаження великих за обсягом і важких каструль і сковорідок.
  • Внутренние запчасти на электромеханическом оборудовании профессионального типа изготавливаются из металла, в то время как бытовые устройства часто оснащаются пластиковыми элементами.

Примерный срок эксплуатации бытового оборудования на кухне ресторана составит около 1 года. При этом его стоимость будет ниже профессионального примерно на 30%.

оборудованеи для ресторанов харьков

Бажання заощадити ці 30% може обернутися поломками, витратами на ремонт, неналежним якістю приготування страв, низькою мотивацією персоналу, і в результаті всього цього – незадоволеними гостями і поганою репутацією закладу.

Академія кухні рекомендує з самої першої строчки бізнес-проекту підходити до закладу відповідально, не економлячи на те, від чого залежить ваш прибуток!

Інші статті
  • Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Конвекційні печі Apach в Академії Кухні
    Італійські конвекційні печі вважаються одними з найкращих. І бренд Apach – чудове тому підтвердження. Рівномірне прогрівання страв, зручне управління, тривалий термін експлуатації без ремонтів і просте обслуговування – все це про конвектомати Apach. Обладнання компанії все частіше можна зустріти в кондитерських, кав'ярнях і ресторанах України. А купити все необхідне для вашого закладу можна на нашому сайті.
    Повна версія статті
  • НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    НОВИНКА: індукційні фритюрниці
    Індукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner