Індукційна плита з 1 конфоркою: бюджетне рішення

Індукційна плита на 1 конфорку: переваги
Головний плюсом такого обладнання є його ціна. Настільні одноконфорочные індукційні плити дешевше, ніж врізані в каркас моделі. Ціна знижується за рахунок використання більш простої електроніки і більш простого виробництва.
Такі плити легкі і можуть бути перенесені в будь-який момент в іншу частину кухні, де є розетка 220В.
3 правила, які потрібно запам'ятати перед покупкою
При покупці будь-якого недорогого обладнання, у споживача завжди є побоювання отримати неякісний товар. Тому перед тим, як купити індукційну одноконфорочную плиту, зверніть увагу на:
- Бренд. Він повинен бути відомим. Вибирайте той, який вже кілька років завозиться в Україну, і до якого легко знайти запчастини. Рекомендуємо звернути увагу на AIRHOT і HURAKAN.
- Наявність двох вентиляторів. Саме цієї кількості вистачає, щоб уникнути перегрівання поверхні. Одного вентилятора зазвичай недостатньо для конфорки на 3,5 кВт.
- Пульт управління. Буває трьох видів:
- Кнопковий – кнопки можуть продавлюватися.
- Резисторний (механічний регулятор) – якщо занадто різко повернути ручку, то точно згорнути регулятор.
- Електронний – зручніше буде варіант електроніки не з сенсорною кнопкою, а оснащеної зверху склом, при роботі з такою індукцією натискання пальця припадає на скло.
Застосування індукційної плити і заходи безпеки
Використовуючи навіть таке просте обладнання, як індукційна плита з 1 конфоркою, важливо пам'ятати правила експлуатації.
Необхідно стежити, щоб поруч з плитою не було ганчірок, каструль та інших предметів, що заступають захоплення повітря і призводять до перегріву конфорки. Зі всіх 4 сторін має бути забезпечений вільний доступ. Так як потужність конфорки 3,5 кВт, проводи повинні проходити з хорошим перетином, щоб уберегти проводку та інше обладнання від перегорання.
5 причин купити індукційну плиту на 1 конфорку
- Відсутність коштів для купівлі дорогого обладнання.
- Відсутність підключення 380 Ст.
- Організація кейтерингу, вуличного пікніка, відкриття точки на фудкорті.
- Використання в кондитерському цеху, де незручно працювати зі стаціонарною плитою.
- Використання на дачі.

Навіть при виборі недорогого обладнання, не забудьте проконсультуватися з менеджером Академії Кухні і прийняти правильне рішення.
Як правильно укомплектувати місце продажу рибиНа свіжу рибу завжди є попит. Це саме той товар, який покупці вибирають буквально за запахом і чистотою точки продажу. Любителі суші, прихильники правильного харчування і просто шанувальники традиційних рибних страв знають, як правильно вибрати рибу. А ми знаємо, як її правильно продати. Якщо ви хочете укомплектувати невеликий рибний магазин або відділ у супермаркеті, Академія Кухні має вигідне рішення.Повна версія статті
Фризери для морозива: огляд обладнання для спекотного сезонуЛіто – це не тільки канікули та сонячні дні, а й особливі умови для бізнесу у сфері громадського харчування. Уподобання людей змінюються по мірі зростання градусів на термометрі. Метушня змінюється повільними прогулянками, а гарячі напої – освіжаючими десертами. Сьогодні в огляді – фризери для морозива з асортименту Академії Кухні, які допоможуть швидко запустити продажі під сезонний наплив клієнтів.Повна версія статті


